Το Nokia 2 κατάφερε να περάσει με επιτυχία το τεστ αντοχής!

Το Nokia 2 είναι το πιο οικονομικό Android κινητό του “Φιλανδού” μέχρι αυτή τη στιγμή. Η Nokia όμως, που είναι γνωστή για τις γερές και στιβαρές συσκευές που κατασκευάζει, πόσο προσοχή κατάφερε να δώσει σε μια συσκευή που στη Αμερική κοστίζει μόλις 99$;

Δεν είμαι εγώ ο ειδικός σε δοκιμασίες αντοχής, αλλά ευτυχώς, είναι το YouTube κανάλι Jerry Rig Everything με άπειρα σπασμένα κινητά στο βιογραφικό του. Το Nokia 2 λοιπόν, παρόλο τον οικονομικό του χαρακτήρα κατάφερε με επιτυχία να περάσει όλες τις δοκιμασίες αντοχής σαν να ήταν κάποιο αρκετά πιο ακριβό κινητό.

Nokia 2 Χαρακτηριστικά

Για να έχεις όμως και ένα καλό μέτρο σύγκρισης και για να καταφέρεις να εκτιμήσεις αυτά που προσφέρει το Nokia 2, παρακάτω θα βρεις και το αντίστοιχο video από το Huawei Honor 6X, ένα αρκετά πιο ακριβό κινητό από τη Huawei που απέτυχε να περάσει τις δοκιμασίες. Εσύ τελικά τι θα επέλεγες; Ένα φτηνιάρικο κατασκευαστικά κινητό με λίγα specs ή ένα αρκετά πιο οικονομικό με πιο φτωχά specs, αλλά με αρκετά καλύτερη ποιότητα κατασκευής; Το αφήνω σε σένα.

Huawei Honor 6X Χαρακτηριστικά

Nokia 2

Asus ZenFone 8 Android