Nintendo 64 Classic Edition, άλλη μια ιστορική κονσόλα ίσως επιστρέψει

Λογικά, η Nintendo έχει σκοπό να αδειάσει τις τσέπες μας, αλλά και να μας ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θερμή με την κίνηση να κυκλοφορήσει σε mini εκδόσεις το NES και SNES. Δείχνει όμως ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει μόνο σε αυτές τις δύο κονσόλες. Μια ανανέωση σήματος του Nintendo 64 ήταν αρκετή για να φουντώσει φήμες για ένα Nintendo 64 Classic Edition.

Nintendo 64 Classic Edition


Nintendo 64 Classic Edition

Η φήμη ξεκίνησε από την στιγμή που μια εικόνα παρουσιάζει το χειριστήριο του Nintendo 64. Δηλαδή σαν εμπορικό σήμα του προϊόντος που αντιπροσωπεύει. Το ίδιο είχε συμβεί με το NES Classic Edition, αλλά και με το SNES Classic Edition, πριν η Nintendo προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση. Αν ισχύει και αν όντως εξετάζει σοβαρά η Nintendo μια Nintendo 64 Classic Edition, αυτό ίσως το μάθουμε σύντομα.

Nintendo 64 Classic Edition

Βλέποντας την επιτυχία που έχει σημειώσει μέχρι τώρα το όλο εγχείρημα της Nintendo, αναλυτές δεν αποκλείουν να προχωρήσει και σε άλλες τέτοιες κινήσεις στο μέλλον. Βλέπουν σαν φυσική εξέλιξη το Nintendo 64 Classic Edition να είναι ο διάδοχος του SNES Classic Edition.

Nintendo 64 Classic Edition

Αυτό που ακολούθησε με την έκδοση του NES, ίσως ούτε η ίδια η Nintendo δεν μπορούσε να το περιμένει. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε sold-out! Φυσικά, το ίδιο έγινε και με το SNES Classic Edition που έρχεται τον Σεπτέμβριο. Για την ώρα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι με σιγουριά από την στιγμή που δεν έχουμε κάτι επίσημο από την ίδια τη Nintendo. Οπότε περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον.

Nintendo 64 Classic Edition

Πηγή