Στα σκαριά πιο οικονομική και γρήγορη μέθοδος αποστολής χωρίς τελωνείο! [Ολοκληρώθηκε!]

Το 2018 για πρώτη φορά ακούσατε από το TechValue.GR ότι βρισκόμαστε σε αποκλειστικές δοκιμές με το gear best για μία νέα μέθοδο αποστολής με DHL χωρίς τελωνείο από Κίνα. Αυτό πλέον φυσικά με τα όποια προβλήματα έχει γίνει πράξη και χρησιμοποιείται από gear best και bang good. Ως γνωστόν στην συνέχεια τα “Ελληνικά” affiliate κοράκια διέδιδαν τα “χαρμόσυνα” νέα χωρίς ούτε ένα ευχαριστώ ή μία αναφορά…

Γι’αυτό ακριβώς αυτή τη φορά οι νέες δοκιμές που κάνουμε γίνονται υπό άκρα μυστικότητα. Δεν θα αναφέρουμε σημαντικές λεπτομέρειες όπως με πιο κατάστημα γίνονται οι δοκιμές και με ποια μεταφορική. Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι ότι αν οι δοκιμές μας πετύχουν σύντομα θα υπάρχει νέα πιο αξιόπιστη και οικονομική μέθοδος αποστολής ακόμα και από αυτή του Priority Direct Mail!

Το παρακάτω αποκλειστικό screenshot νομίζω τα λέει όλα. Σημειώστε πως οι σημαντικές πληροφορίες έχουν σβηστεί.

Ενημέρωση: αποστολή εξετελέσθη!

Η πρώτη δοκιμή μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Παραλάβαμε το δέμα χωρίς τελωνείο και χωρίς να χρειαστεί να εμπλακούν τα “αργόσχολα” ΕΛΤΑ. Πάμε να δούμε συνοπτικά ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα της νέα μεθόδου αποστολής:

  1. Πιο γρήγορη παράδοση από 2 έως 5 μέρες σε σύγκριση με το PDM αφού το δέμα δεν περνάει από ΕΛΤΑ ή τελωνείο.
  2. Το tracking δεν έχει περίεργες “παύσεις”, ενημερώνεται σχεδόν κάθε μέρα.
  3. Παρόλο που το δέμα αλλάζει μεταφορική εταιρία για την τελική παράδοση το αρχικό tracking συνεχίζει να ενημερώνεται κανονικά.
  4. Εννοείται πως δεν περνάει τελωνείο! Όπως φαίνεται και από το αρχικό screenshot το δέμα εκτελωνίστηκε Ολλανδία.
  5. Η συγκεκριμένη μέθοδος παρόλο που είναι καινούργια για εμάς υπάρχει εδώ και περίπου 1 χρόνο σαν επίσημη υπηρεσία της μεταφορικής, οπότε δεν πρόκειται για κάποιο “πείραμα”, αλλά απλά για μία επιβεβαίωση ότι δουλεύει ρολόι!

Το μόνο που περιμένουμε είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της μεταφορικής με το κατάστημα ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από εσάς. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δημοσιευτούν μόλις και ΑΝ γίνει διαθέσιμη.

Asus ZenFone 8 Android