Δεν βάζει μυαλό η Nokia, ετοιμάζει tablet!

Αυτήν την περίοδο η Nokia είναι γνωστή για τα φθηνά μη-smart κινητά της, αλλά και για τα smartphone της. Αν και δεν έχουν γίνει μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, η εταιρία τα στηρίζει, με update ακόμη και αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία τους. Τώρα η Nokia, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δείχνει έτοιμη να επιστρέψει σε μία άλλη αγορά, από την οποία είχε αποχωρήσει το 2014.

Ο λόγος για την αγορά των tablet, με την εταιρία να αναμένεται να αποκαλύψει τη συσκευή της στις 6 Οκτωβρίου. Όπως υπόσχεται η Φιλανδική εταιρία, η συσκευή θα προσφέρει ότι περιμένει κανείς από ένα Nokia τηλέφωνο, σε ένα tablet.

Αυτή δεν είναι η πρώτη tablet συσκευή της Nokia. Το N1 έιχε κυκλοφορήσει το 2014, την περίοδο της εξαγοράς της Nokia από τη Microsoft. Η συσκευή διέθετε εξαιρετική κατασκευή από αλουμίνιο και είχε μία οθόνη 8 ιντσών. Ο λόγος της αποτυχίας του N1, ήταν μάλλον η περίεργη επιλογή για τον επεξεργαστή του, αφού διέθετε έναν Intel Atom, παρότι έτρεχε Android Lollipop.

Όπως και να έχει περισσότερα θα μάθουμε στις 6 Οκτωβρίου. Για την ώρα οι προσδοκίες μας είναι πάρα πολύ χαμηλές και ελπίζουμε η Nokia να μας διαψεύσει.

I can only show you the door...