Η επόμενη ήττα για Apple και Huawei ήρθε από την… Motorola!

Δεν είναι μυστικό πως η Apple λόγου του ανταγωνισμού από το Android τα έχει βρει αρκετά σκούρα. Εξάλλου γι’αυτό ακριβώς πλέον κάθε χρόνο ανακοινώνει και ένα πιο “οικονομικό” κινητό όπως το iPhone 11 για να “ξεγελάσει” το απογοητευμένο κοινό της. Ευτυχώς για εμάς τους καταναλωτές υπάρχουν εταιρίες που δίνουν μεγαλύτερη βάση στον καταναλωτή πάρα στην “αισχροκέρδεια”.

Το Motorola Razr 2019 είναι από τα πρώτα και το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό της Motorola. Το κακό με τα αναδιπλούμενα smartphones όμως είναι το υψηλό κόστος αντικατάστασης της οθόνης. Γι’ αυτό ακριβώς πάμε να δούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται το κόστος αλλαγής της οθόνης ενός iPhone, του Huawei Mate X και του Razr 2019.

  1. Huawei Mate X 5G 1000$
  2. iPhone 11 Pro Max: 329$
  3. Motorola Razr 2019 299$

Παρατηρήστε πόσο χαώδης είναι η διαφορά στο κόστος αντικατάστασης της οθόνης μεταξύ αυτών των εταιριών. Το Mate X μπορεί να έχει πιο μεγάλη οθόνη αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα 1000$ που ζητάει η Huawei. Από την άλλη έχουμε την Motorola που ζητάει 299$ θέλοντας να δείξει ένα πιο “φιλικό” πρόσωπο προς τους καταναλωτές, αλλά και μία άκρως πιο ρεαλιστική χρέωση!

Συνοψίζοντας έχουμε την Apple που απαιτεί 329$ για αλλαγή οθόνης στο iPhone 11 Pro Max, ένα κινητό που δεν έχει αναδιπλούμενη οθόνη… Δηλαδή ζητάει πιο πολλά χρήματα ακόμα και από ένα αναδιπλούμενο κινητό με πιο περίπλοκη σχεδίαση και οθόνη.

Από όλα τα παραπάνω γίνεται αντιληπτή η ήττα πρώτα της Huawei και μετά της Apple. Συμπερασματικά συνεχίζουν να μην “σέβονται” τους καταναλωτές σαν μην πέρασε μια μέρα.

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.