Το Motorola RAZR 2019 έρχεται και θα έχει αναδιπλούμενη οθόνη

Συντάκτης:

Όταν η Nokia επανήλθε στην αγορά των smartphone έφερε μαζί της και την επανέκδοση του θρυλικού Nokia 3310. Ο λόγος ήταν γιατί ήθελε να δημιουργήσει ξανά hype γύρω από το brand της και να ξαναμπεί στο μυαλό των καταναλωτών. Τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα ακολουθήσει και η Lenovo αλλά με διαφορετική συνταγή. Μία πατέντα η οποία κατέθεσε, δείχνει πως η εταιρία έχει στα σκαριά την δημιουργία ενός Motorola RAZR 2019, που θα έχει την σχεδίαση του πολύ δημοφιλούς RAZR από το 2004.

Motorola RAZR 2019 patent3

Το Motorola RAZR 2019 δεν θα είναι feature phone αλλά Android smartphone

Οι πληροφορίες για το Motorola RAZR 2019 αρχικά ήρθαν από την Wall Street Journal που ήταν η πρώτη που ανέφερε την επικείμενη κυκλοφορία του μοντέλου. Από εκεί μάθαμε ότι η συσκευή θα είναι μάλλον ultra premium αφού θα είναι αναδιπλούμενη και πολύ ακριβή. Η αναμενόμενη τιμή είναι τα $1.500!

Motorola RAZR 2019 patent2

Μέσα από μία πατέντα την οποία κατέθεσε η Lenovo βλέπουμε τώρα και το πως θα μοιάζει η νέα συσκευή. Όπως φαίνεται από τα σχέδια το Motorola RAZR 2019 θα είναι πολύ πιστό στον προκάτοχό του. Εξωτερικά, θα έχουμε το πάνω καπάκι να στεγάζει μία δευτερεύουσα οθόνη, ενώ το κάτω μέρος θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η τοποθέτηση της βασικής κάμερας θα είναι όπως φαίνεται πάνω από την δευτερεύουσα οθόνη.

Motorola RAZR 2019 patent1

Και αν εξωτερικά το Motorola RAZR 2019 είναι ίδιο με παλία, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το άνοιγμα του καπακιού. Όλη η εσωτερική πλευρά θα καταλαμβάνεται από αναδιπλούμενη οθόνη! Η συσκευή θα κλείνει με το ίδιο τρόπο όπως παλιά ενώ έχει διατηρηθεί ακόμα και το πολύ εργονομικό “εξόγκωμα” στο κάτω μέρος. Η οθόνη δείχνει πως θα έχει και notch στο πάνω μέρος, αλλά μάλλον θα του το συγχωρήσουμε σε αυτή την περίπτωση, λόγω των καινοτομιών που πρέπει να χωρέσει στο σώμα ενός RAZR. Το notch θα στεγάζει φυσικά το ακουστικό, χωρίς να ξεχωρίζει κάποια selfie κάμερα.

Επιπλέον, μαθαίνουμε πως η συσκευή προορίζεται αποκλειστικά για το δίκτυο της Verizon στις ΗΠΑ, και θα έχει μικρή παραγωγή περίπου 200.000 μονάδων. Γι’ αυτό το λόγο, και για την τιμή των $1500 φυσικά, αναφέρουμε πως το Motorola RAZR 2019 θα είναι ένα ultra premium smartphone. Πολύ θα θέλαμε να αποκτήσουμε ένα, αλλά θα αρκεστούμε μάλλον στα Youtube review όταν η συσκευή κυκλοφορήσει. Αυτό αναμένεται πολύ σύντομα αφού οι πληροφορίες της Wall Street Journal κάνουν λόγο για ανακοίνωση ακόμα και μέσα στο Φεβρουάριο του 2019.

πηγή 1 | πηγή 2

Leave a Reply