Το Motorola One Vision αναβαθμίστηκε με το Security Patch Νοεμβρίου

Οι Android One συσκευές είναι από τις λίγες στην αγορά που μπορούν να υπόσχονται γρήγορη υποστήριξη, οπότε δεν ξαφνιαστήκαμε ιδιαίτερα όταν λάβαμε το security patch Νοεμβρίου στο Motorola One Vision που έχουμε στην κατοχή μας. Παρόλα αυτά είναι ευχάριστο να βλέπουμε πως οι εταιρίες κάνουν τουλάχιστον το ελάχιστο δυνατό για να παρέχουν την υποστήριξη που υποσχέθηκαν.

Motorola One Vision Update November Screenshot

Το update που έφτασε στη συσκευή μας φέρνει το Moto One Vision στην έκδοση PSAS29.160-50-3, η οποία περιλαμβάνει μόνο την αναβάθμιση ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται για κάποιο maintenance release το οποίο διορθώνει bugs ή προσθέτει κάποια λειτουργία. Οι μόνες αλλαγές αφορούν πιθανά κενά ασφαλείας, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό βέβαια.

Να πούμε εδώ πως το Motorola One Vision είναι ακόμα σε Android 9.0 Pie. Παρότι ανήκει στο πρόγραμμα Android One δεν έχει πάρει ακόμα Android 10. Τουλάχιστον, μέχρι αυτό το update να γίνει διαθέσιμο, η Motorola δεν έχει αφήσει τη συσκευή χωρίς security patch, με τη δικαιολογία ότι αυτά θα προστεθούν με το Android 10 update.

Όταν έρθει το update σε Android 10 θα το μάθετε σίγουρα από εδώ, μιας και θα έχουμε τη συσκευή στα χέρια μας για αρκετό καιρό. Θα ακολουθήσει επίσης και αναλυτικό review του Motorola One Vision, οπότε, μείνετε συντονισμένοι στο TechValue για αυτό!

Sony