Motorola Moto Z: Αποκτήστε όλες τις εκδόσεις σε εξαιρετικές τιμές

Η Motorola όπως όλοι μάλλον ξέρετε πλέον ανήκει στην κινεζική Lenovo. Αυτό έχει σαν συνέπεια να βλέπουμε τα μοντέλα της Moto να διατίθενται και από τα γνωστά μας κινεζομάγαζα! Και το μεγάλο πλεονέκτημα αυτού είναι πως οι τιμές είναι εξαιρετικές. Μπορείτε να αποκτήσετε τα Moto Z Play, Moto Z αλλά και τα Moto Mods σε πολύ δελεαστικές τιμές. Θυμηθείτε παρακάτω τα πλεονεκτήματα του κάθε μοντέλου και δείτε τις προσφορές που θα ισχύουν για λίγο καιρό ακόμα.

Η προσφορά δεν ισχύει πλέον, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό για αγορές από εξωτερικό για να βρείτε νέες προσφορές.


Moto Z Play

Το Moto Z Play μπορεί να είναι το φθηνότερο των δύο αλλά στον τομέα της αυτονομία είναι “θαυματουργό”. Και αυτό γιατί εξοπλίζεται με το Snapdragon 625 SoC που έχει αποδειχθεί απίστευτα καλός στην διαχείριση ενέργειας. Βάλτε μέσα στην εξίσωση και την 3500mAh και το Z Play γίνεται ένα από τα κορυφαία smartphone σε αυτονομία.

Δεν έχει όμως μόνο αυτό να σας προσφέρει. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5,5″ FullHD και τεχνολογίας AMOLED ενώ ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 3GB RAM. Η εσωτερική μνήμη μάλιστα είναι στα 64GB. Όλα τα παραπάνω εγγυώνται πολύ καλή απόδοση μαζί με εξαιρετική μπαταρία. Η κάμερα του Moto Z Play 16MP με PDAF και η selfie κάμερα είναι στα 5MP.

Moto Z

Το Motorola Moto Z όμως είναι σίγουρα  αυτό που κλέβει την παράσταση. Και αυτό γιατί είναι ένα τρομερό flagship. Με τρομερή κατασκευή, και πολύ δυνατά χαρακτηριστικά. Και ας μας τα χαλάει δυστυχώς στην μπαταρία.

Στο Moto Z θα βρείτε Snapdragon 820 CPU αλλά και 4GB RAM με 64GB εσωτερικής μνήμης. Η οθόνη είναι και εδώ 5,5″ AMOLED αλλά η ανάλυση έχει αυξηθεί σε QHD (2560×1440).  Η κάμερα είναι μικρότερης ανάλυσης, στα 13MP αλλά είναι καλύτερος αισθητήρας οπότε θα έχετε και καλύτερα αποτελέσματα. Η μπαταρία του Moto Z είναι μόλις 2600mAh.

Εκτός όμως από τα δύο smartphone της Moto, μπορείτε να βρείτε και τα διάφορα Moto Mods που θα συνοδεύσουν την συσκευή σας. Όλα τα είδη, στις τιμές που είδαμε παραπάνω, βρίσκονται σε flash sale για λίγο χρόνο ακόμα. Δείτε όλες τις προσφορές αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο.

I can only show you the door...