Motorola Moto G6 Plus χαρακτηριστικά | Φέτος το γυαλί και τα μικρά bezel κυριαρχούν

Η νέα σειρά G6 της Motorola ανακοινώθηκε παρουσιάζοντας ένα νέο δυνατό “πρόσωπο”. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος το πιο αξιόλογο και δυνατό κινητό της σειράς είναι η Plus έκδοση, δηλαδή το Motorola Moto G6 Plus.

Όμως η σειρά G6 αποτελείται συνολικά από τρεις νέες συσκευές, τα Moto G6, G6 Plus και G6 Play, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τη τσέπη του χρήστη. Για την ώρα θα δούμε τα χαρακτηριστικά από το πιο ενδιαφέρον από τα τρία, του Moto G6 Plus.

Η πιο σημαντική αλλαγή είναι στην οθόνη, για πρώτη φορά βλέπουμε αναλογία 18:9 και πιο μικρά bezel στη σειρά Moto G, είναι IPS 5.9″ με ανάλυση 1080p και προστατευμένη από Gorilla Glass 3. Τροφοδοτείται από τον Snapdragon 630 με 4 ή 6GB RAM και 64 ή 128GB ROM αντίστοιχα, που συνοδεύονται φυσικά από Android 8.0 Oreo.

Motorola Moto G6 Plus χαρακτηριστικά

Στη πίσω όψη θα βρούμε γυαλί και όχι πλαστικό όπως στα προηγούμενα μοντέλα, αναβαθμίζοντας έτσι την ποιότητα κατασκευής, αλλά και την αίσθηση στο χέρι. Στο κουτί μαζί με την συσκευή θα παρέχεται και μια απλή θήκη, αφού το G6 Plus καλύπτεται σχεδόν εξολοκλήρου από γυαλί!

Ακόμα, το Moto G6 Plus διαθέτει διπλή κάμερα στη πλάτη, μια 12MP με f/1.7 και μια δεύτερη 5MP με f/2.2. Στη μπροστινή όψη έχουμε κάμερα 8MP με f/2.2 και ειδική λειτουργία χαμηλού φωτισμού.

Motorola Moto G6 Plus χαρακτηριστικά

Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Moto Voice , το οποίο έχει βελτιωθεί παρέχοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ενεργοποιήσει π.χ. το Bluetooth  ή και να παίξει μια ταινία στο Netflix. Η συσκευή μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο με φωνή χωρίς να είναι απαραίτητα ανοικτή η οθόνη, ιδανικό σε περιπτώσεις όπως η οδήγηση ή αν έχουμε τη συσκευή μακριά.

Τέλος, αν θέλεις να είσαι στην πρώτη γραμμή “πρωτοπορίας” της Motorola, σου δίνεται η δυνατότητα να συμμετάσχεις  στο νέο πρόγραμμα Beta Experience, δοκιμάζοντας πρώτος beta εκδώσεις λειτουργικών και εφαρμογών από τη Motorola. Το Moto G6 Plus θα είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές Μαΐου με εκτιμώμενη τιμή τα €299.

πηγή