Motorola Moto G5 Plus Hands-On photos, Video αλλά και pre-order από Amazon

Αναμφίβολα η πιο ενδιαφέρουσα ανακοίνωση στον χώρο της μεσαίας κατηγορίας κινητών. Πριν περάσουμε όμως στα τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν απογοητεύουν, ας δούμε την τιμολόγηση που επέλεξε η Motorola για την φετινή σειρά Moto G5 Plus. Το πιο οικονομικό μοντέλο θα έχει 2GB RAM και 16GB ROM με αρχική τιμή 199$, που με λίγη καλή θέληση από τη Lenovo μεταφράζεται σε 199€. Η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο κιόλας χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα έρθει στην Ελληνική αγορά, ενώ μπορεί να είναι διαθέσιμο και με μέθοδο πληρωμής PayPal.


Motorola Moto G5 Plus σε pre order από το Amazon

25 Μαρτίου 2017 – Αριστειδόπουλος

Η κυκλοφορία του αχτύπητου Moto G5 Plus είναι πολύ κοντά και μόνο πανικό μπορεί να προκαλεί στους ανταγωνιστές του! Φέτος η Motorola θα κάνει τρομερά δυνατή είσοδο με το συγκεκριμένο mid-range, που δεν υστερεί σχεδόν πουθενά. Όπως είδαμε, φοράει Qualcomm SnapDragon 625 που είναι ένα τέλεια ισορροπημένο chipset στα πάντα.

Ακόμα και στη κάμερα, βλέπουμε ότι υπάρχει αισθητήρας 12MP με διάφραγμα μόλις F/1.7 και θα πλησιάζει σε ποιότητα κινητά με διπλάσια, αλλά και τριπλάσια τιμή. Ακριβώς από πάνω μπορείτε να δείτε και το αποκλειστικό Hands-On video που ετοιμάσαμε και από κάτω μερικές φωτογραφίες. Η αλήθεια είναι πως ούτε και εμάς μας άρεσε από τις εικόνες, αλλά όταν το πιάσαμε αλλάξαμε γνώμη και μπορώ να πω πως είμαστε ερωτευμένοι!

Στο ψητό τώρα, δηλαδή την τιμή! Το Amazon ξεκίνησε να δέχεται pre-orders και για τα 2 μοντέλα με 32GB ROM, αλλά και 64GB. Η αρχική τιμή διαμορφώθηκε στα 230$ και 300$ αντίστοιχα. Καταλαβαίνετε, φαντάζομαι, πως αν αυτή είναι η αρχική τιμή μόνο, πόσο γρήγορα μπορεί να πέσει και κάτω από 199€ ακόμα και για την Ελληνική αγορά. Λίγη υπομονή και το Motorola Moto G5 Plus θα αποτελέσει ένα από τα καλύτερα smartphones.

Motorola Moto G5 Plus
motorola moto g5 plus
Moto G5 Plus
Motorola Moto G5 Plus
Asus ZenFone 8 Android