Motorola Moto G 3rd gen 2015, ειδήσεις, updates και review

Η Motorola με τη σειρά Moto G εδώ και 2 χρόνια έχει καταφέρει να αυξήσει τον ανταγωνισμό και να φέρει σε δύσκολη θέση μεγάλες εταιρείες, αφήνοντας πολλά smartphones στο ράφι απούλητα. Είναι σχεδόν εντυπωσιακό πώς κάθε φορά καταφέρνει το ακατόρθωτο για άλλους κατασκευαστές και φέτος θα το αποδείξει με το Motorola Moto G 3rd gen 2015.

Αν δυσκολεύεστε να το βρείτε, κοιτάξτε για τα πιο νέα Moto E4, Moto E4 Plus και το δυνατό Moto G5 Plus που είναι και ο διάδοχος του Moto G3.


Moto G 3rd Gen αναβαθμίζεται με Android Security Patch Ιανουαρίου 2017

21 Μαρτίου 2017 – Αριστεδόπουλος

Νέα αναβάθμιση ασφαλείας λαμβάνει το Moto G 3rd gen. Το λειτουργικό σύστημα παραμένει Marshmallow 6.0.1, αλλά το Android Security Patch ενημερώθηκε σε αυτό του Ιανουαρίου 2017. Το update ήρθε μέσω OTA σε Ελληνικό Moto G 3rd με 1GB RAM. Η διαδικασία αναβάθμισης κράτησε περίπου 15 λεπτά. Αν δεν έχετε λάβει την σχετική ειδοποίηση, κοιτάξτε χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις.

moto g 3rd gen security patch ιανουαρίου 2017


Android Marshmallow Update EU

Motorola Moto G 3rd gen Android Marshmallow 6.0 update [EU]

14 Φεβρουαρίου 2016 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Η OTA ενημέρωση του Motorola Moto G 3 μπορεί να έχει ήδη φτάσει σε Ινδία και US αλλά μέχρι και σήμερα δεν υπήρχε κάποιο νέο για την Ενημέρωση των Ευρωπαϊκών μοντέλων. Αυτή η μικρή καθυστέρηση μόνο για καλό ήταν τελικά, αφού η ενημέρωση του Moto G 3 έχει αριθμό 24.41.33.en.EU και όχι 24.11.25 που πήραν σε US. Αυτό σημαίνει πως η Ευρωπαϊκή ενημέρωση περιέχει πιο πολλές βελτιώσεις χωρίς να γνωρίζω όμως που ακριβώς, αφού δεν υπάρχει το σχετικό changelog.

Τα screenshot είναι από Ελληνικό Motorola Moto G 3rd gen με το πιο ακριβό μοντέλο των 2GB μνήμης RAM. Εάν δεν σας έχει έρθει ακόμα η ενημέρωση δεν έχετε παρά να πάτε στις ρυθμίσεις και να ελέγξετε χειροκίνητα, καλή τύχη!

moto g 3 marshmallowmotorola moto g 3rd gen 2015 marshmallow ενημερωσηmoto g 3rd gen update marshmallow

Ευχαριστούμε τον Κώστα Μακρή για τα screenshot!

Android Marshmallow US

Motorola Moto G 3rd gen με Android Marshmallow 6.0 [US]

26 Δεκεμβρίου 2015 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Άλλη μια αναμενόμενη αναβάθμιση φτάνει στο τελικό χρήστη και αυτή τη φορά είναι για το γνωστό Motorola Moto G 3rd Gen. Ήδη χρήστες στην μακρινή Αμερική έχουν λάβει το update σε Android Marhmallow 6.0. Η αναβάθμιση καταλαμβάνει περίπου 2GB και μετά την αναβάθμιση θα αλλάξει το πεδίο software version σε 24.11.25.en.US.

Μέχρι στιγμής δεν είχαμε καμία αναφορά για αναβάθμιση στα Ευρωπαϊκά Moto G 3rd και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Σε γενικές γραμμές η αναβάθμιση δεν είναι και τόσο HOT θα έλεγα αφού και με την 5.1.1 οι χρήστες δεν έχουν κανένα παράπονο.

motorola-moto-g-3rd-gen-android-marhmallow

πηγή

Stagefright Update

Moto G 3rd gen, ενημέρωση για stagefrigth και night mode

29 Σεπτεμβρίου 2015 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Η πρώτη ενημέρωση για το καινούργιο Motorola Moto 3rd Gen είναι γεγονός! Οι αλλαγές μπορεί να μην είναι μεγάλες, αλλά η ενημέρωση είναι σημαντική και έχει να κάνει κυρίως με το γνωστό κενό ασφαλείας stagefright όπου με ένα συγκεκριμένο MMS θα μπορούσε η συσκευή να πάθει ζημιά.

Ακόμα η ενημέρωση προσθέτει night mode δυνατότητα στη κάμερα για πιο καθαρές λήψεις σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Η ενημέρωση έχει μέγεθος 177.3MB και όταν ολοκληρωθεί το Build number θα αλλάξει σε LPI23.72-47 και το system version σε 23.41.47. Το περίεργο ήταν πως παρόλο που το Moto G 3rd του TechValue είναι ρυθμισμένο για την Αγγλική γλώσσα το changelog ήταν σε άλλη γλώσσα!

moto-3rd-gen-update

update stagefright night mode camera

Motorola Moto G 3rd gen 2015 αναλυτικό Ελληνικό Review

9 Αυγούστου 2015 by Manos

Σχεδίαση

Το design του Moto G 3 ακολουθεί τη νέα σχεδιαστική γραμμή της Motorola όπως είδαμε και σε Moto X Play και Style. Έχει όμορφες γραμμές και κάθετε καλά στο χέρι χωρίς να γλιστράει. Τα περιθώρια φυσικά είναι μεγάλα αφού μιλάμε για αρκετά οικονομικό mid-range το οποίο μάλιστα είναι και αδιάβροχο, θα το δοκιμάσουμε σε λίγο και στο μπάνιο!

Τo κουμπί ενεργοποίησης και τα volume buttons είναι στη σωστή θέση και τα συνήθισα εύκολα μέσα σε λίγες ώρες, αλλά θα ήθελα να υπάρχει double tap to wake. Το Moto βέβαια μπορεί να καταλάβει με ακρίβεια πότε θα το χρειαστείς και εμφανίζει το σύμβολο του ξεκλειδώματος μαζί με τις ειδοποιήσεις που υπάρχουν. Αργότερα θα μιλήσω και για κάποια αρνητικά που εντόπισα στην σχεδίαση του Moto G 3.

Οθόνη Motorola Moto 3rd gen

Η 5” HD οθόνη του Moto G 3rd gen είναι άψογη, έχει πολύ καλές γωνίες θέασης και τα χρώματα είναι έντονα και καθαρά. Η φωτεινότητα είναι καλή και κάτω από ηλιοφάνεια μπορείς να χειριστής κανονικά τη συσκευή. Το μόνο αρνητικό που εντόπισα στην οθόνη, είναι στο λευκό χρώμα που ξεχωρίζουν οι διαγώνιες γραμμές της οθόνης από τα πλάγια. Σε καμία περίπτωση δεν είναι πρόβλημα όμως.

Moto G 3rd Gen unboxing – παρελκόμενα

Παρόλο τον οικονομικό χαρακτήρα του Moto G 3 μέσα στο κουτί υπάρχουν και τυπικά ακουστικά Motorola μαζί με φορτιστή με ενσωματωμένο καλώδιο, για σύνδεση με PC θα πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστό. Τα ακουστικά είναι μέτρια και δεν έχουν right και left, μπάσο δεν υπάρχει καθόλου και πιστεύω είναι ιδανικά μόνο για συνομιλίες, για μουσική είναι κουραστικά, αλλά και μόνο η παρουσία ακουστικών είναι θετική.

Επιδόσεις

SnapDragon 410 μπορεί να φοράνε ακόμα και entry-level smartphones αλλά στο Moto G τα πράγματα είναι διαφορετικά. Φοράει Stock Android με τη τελευταία έκδοση 5.1.1 του Lollipop και είναι μεγάλο πλεονέκτημα, δε παρατήρησα ιδιαίτερα κολλήματα και σε γενικές γραμμές πάει σφαίρα! Πιο γρήγορα και από Huawei P8 Lite! Στο youtube μόνο παρατήρησα πολύ μικρές καθυστερήσεις, αλλά είναι απολύτως λογικό. Στα χέρια μου έχω την έκδοση με το 1GB μνήμης RAM.

Ήχος

Το ηχείο του Moto G βρίσκεται στη κάτω μεριά και μην σας ξεγελά η εμφάνισή του, από πάνω υπάρχει μόνο το ακουστικό. Βγάζει καλό ήχο, με λίγο μπάσο και να χρειαστεί δύναμή πολύ!

Αρνητικά

Το μόνο αρνητικό που κατάφερα να εντοπίσω βρίσκεται στο σχεδιασμό, υπάρχουν πολλά κενά στη συσκευή που εύκολα μπορούν να γεμίσουν σκόνη η άμμο με το χρόνο. Κενό που δεν έπρεπε να υπάρχει στο ακουστικό πάνω, στο ηχείο κάτω αλλά και στο γυαλί αφής περιμετρικά. Παρόλα αυτά είναι μια πολύ καλή επιλογή αλλά δεν θα πρέπει να κοστίζει πάνω από 180 ευρώ όταν έρθει και από τα μέρη μας.

Κάμερα Moto G 3rd gen

Το UI της κάμερας είναι το κλασικό της Motorola και μπορώ πως το αγάπησα από τη πρώτη στιγμή. Στη κάμερα η αλλαγή είναι μεγάλη, στα προηγούμενα moto g οι χρήστες έχουν παράπονο σχετικά με τη ποιότητα του αισθητήρα, αλλά στο Moto G 3, η πίσω βασική κάμερα είναι 13.0MP με δυνατότητα λήψεις slow motion video με ανάλυση 720p. Η κάμερα του Moto G 3 δε πρόκειται να απογοητεύσει όμως, αλλά ούτε και η selfie με αισθητήρα 5.0M. Θετικό ακόμα πως δε τονίζει ιδιαίτερα τα φωτεινά σημεία του περιβάλλοντος.


Το Motorola Moto G 3rd Gen ανακοινώθηκε

29 Ιουλίου 2015 by Manos

Για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα έχει βοηθήσει και η Google με το Android, γιατί χωρίς αυτό ακόμα θα θέλαμε 600 ευρώ για αγορά αξιόλογου smartphone. Όπως είναι επόμενο λοιπόν για τρίτη συνεχόμενη φορά, η εταιρεία θα προσπαθήσει να ξεπεράσει και πάλι τα όρια της με το Motorola Moto G 3rd gen (2015), αλλά αυτή τη φορά θα εστιάσει σε περισσότερα σημεία, συγκριτικά με τα προηγούμενα μοντέλα.

Η σειρά Moto G είναι μια πολύ καλή σειρά που αποτελείται από οικονομικά smartphones που αξίζουν τα χρήματα που ζητούν. Κατά τη γνώμη μου στοχεύουν σε χρήστες που χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να κάτσουν να αναζητήσουν ώρες ή και μέρες, θέλουν ένα καλό δυνατό οικονομικό smartphone και εγκρίνω, είναι καλή επιλογή.

Motorola Moto G 3rd gen 2015 αδιαβροχα κινητα

Η αναμονή για το OnePlus 2 τελείωσε σήμερα το πρωί, αλλά λίγο αργότερα τέλειωσε η αναμονή και για το Motorola Moto G 3rd gen, τον βασιλιά της mid-range κατηγορίας. Τελικά όντως υπάρχουν δυο εκδόσεις αλλά όχι με Full HD και SnapDragon 615 όπως κάποιες φήμες ακούστηκαν, παρόλα αυτά οι φήμες έπεσαν μέσα κατά κάποιο τρόπο, αφού με αυτά τα χαρακτηριστικά περίπου, ανακοινώθηκε το Moto X Play θα δούμε σε επόμενο άρθρο.

Όπως πολύ καλά περιμέναμε φοράει Qualcomm SnapDragon 410, με 4 πυρήνες Cortex-A53 χρονισμένους στο 1.4GHz. Η διαφορά που θα έχουν τα δυο Moto G 3rd gen είναι στη ram και στον αποθηκευτικό χώρο, η πιο οικονομική έκδοση θα βγαίνει με 1GB/8GB και η δεύτερη πιο ακριβή με 2GB/16GB αντίστοιχα, ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος με MicroSD. Έχει μπαταρία 2470mAh που είναι αρκετά για να βγάλει μια γεμάτη μέρα.

Motorola-Moto-G-3rd-gen-waterproof

Πλεονεκτήματα Motorla Moto G 3rd gen

Το Hardware δεν είναι τίποτα καινούριο, το έχουμε ξαναδεί σε πολλά smartphones, όπως LG Spirit 4G ή και LG Magna. Όμως ο λόγος που θα πρέπει να επιλέξετε ένα Moto G δεν είναι τα χαρακτηριστικά μόνο, αλλά το stock Android Lollipop 5.1.1 που τρέχει, αυτό πρακτικά σημαίνει πως είναι πιο γρήγορο και ενημερωμένο από κάθε άλλο mid-range smartphone εκεί έξω με τα ίδια χαρακτηριστικά. Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι οι κατασκευαστές σχεδόν, έχουν το δικό τους UI φορτωμένο σε κάθε συσκευή τους, κάνοντας τη πιο αργή, η Motorola όχι, προσθέτει μόνο λίγες καλές πινελιές. Stock Android σημαίνει πως το λογισμικό είναι αγνό και σχεδόν απείραχτο, ώστε ο χρήστης να έχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία Android.

Φυσικά τα πλεονεκτήματα δε σταματούν εδώ, αφού το Motorola Moto G 3rd gen ή αλλιώς Moto G 2015, είναι το μοναδικό οικονομικό αδιάβροχο κινητό στη κατηγορία τιμής τους, με προστασία IPx7 που αντέχει έως 1.5 μέτρο βάθος μέχρι 30 λεπτά το πολύ (σε γλυκό νερό, μη το πετάξετε στη θάλασσα και μην κάνετε υποβρύχια video!). Η οθόνη έχει προστασία Gorilla Glass 3 και θα χρειαστεί αρκετή γκαντεμιά για να σπάσει αφού είναι και shockproof! Για περισσότερα αδιάβροχα κινητά διαβάστε εδώ.

Τέλος, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αξιόλογη κάμερα στη σειρά Moto G και αν θέλετε να βγάζετε αξιοπρεπείς σε ποιότητα φωτογραφίες, αλλά και selfies μη διστάσετε να επιλέξετε το Morola Moto 3rd gen. Η κύρια κάμερα του είναι 13.0MP με διπλό led flash f/2.0 και 5.0MP f/2.2 selfie μπροστινή κάμερα. Επίσης μπορεί να τραβήξει και slow motion video.

Motorola-Moto-G-3rd-gen-green

Μειονεκτήματα Motorla Moto G 3rd gen

Λίγα τα μειονεκτήματα για τον βασιλιά της mid-range κατηγορίας Moto G 2015, για πολλούς όμως μιας και η τιμή είναι χαμηλή, δεν είναι καν μειονεκτήματα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα έρχεται με τις διαστάσεις του Motorola Moto G 3rd gen, η οθόνη είναι 5″ και οι διαστάσεις 142.1 x 72.4 x 11.6 χιλιοστά, απαράδεκτες οι διαστάσεις, αλλά τουλάχιστον δικαιολογείτε γιατί είναι αδιάβροχο. Ίσως τελικά οι μαζεμένες διαστάσεις της σειράς Moto G να παραμείνουν άπιαστο όνειρο.

Motorola Moto G 2015 3rd gen, φήμες και αρχείο διαρροών

Hands on φωτογραφίες με το Motorola Moto G 2015 3rd gen υψηλής ποιότητας!

24 Ιουλίου 2015 – Πάρης Λύρας

Όπως έχετε καταλάβει, το Motorola Moto G 2015 ή αλλιώς Moto G 3rd Gen είναι πιο δημοφιλής ακόμα και από το OnePlus 2 και με πιο πολλές διαρροές αλλά και άρθρα σε πολλά site. Αυτή τη φορά έχουμε κάτι πιο ενδιαφέρον για να δείτε και πρόκειται για hands-on φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης.

Με τις φωτογραφίες που είχαμε δει μέχρι στιγμής δεν είχα συγκινηθεί ιδιαίτερα, κυρίως από τη σχεδίαση, αλλά βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες από το τελικό προϊόν είμαι εντυπωσιασμένος. Η οθόνη φαίνεται να έχει υπέροχα χρώματα και τα περιθώρια του Motorola Moto G 2015, τελικά δεν είναι τόσο μεγάλα όσο φαινόντουσαν σε άλλες πιο παλιές φωτογραφίες.

Υπενθυμίζω πως θα βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις και θα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο με το πρόγραμμα MotoMaker σε ότι έχει να κάνει με τις χρωματικές επιλογές. Θα φοράει SnapDragon 410 και 610 για όποιον επιθυμεί πιο γρήγορη ανταπόκριση, θα βγαίνει με 1GB αλλά και 2GB μνήμη RAM, για πιο πολλές πληροφορίες συνεχίστε το διάβασμα παρακάτω!

πηγή


Motorola Moto G 3rd gen (2015) κατάστημα το καταχωρεί με SnapDragon 610

23 Ιουλίου 2015 By Manos

Ακόμα μια διαρροή έχουμε για το αναμενόμενο Motorola Moto G 2015, αλλά αυτή τη φορά είναι από ηλεκτρονικό κατάστημα που από λάθος καταχώρησε το νέο smartphone. Πιο συγκεκριμένα η σελίδα ανέφερε πως θα φοράει Qualcomm SnapDragon 610 και η Οθόνη που είναι 5″ θα έχει ανάλυση Full HD.

Ακόμα, μια εικόνα πάλι από κατάστημα με το Motorola Moto G 3rd gen να φοράει τη προστατευτική μεμβράνη, επιβεβαιώνει με σιγουριά πως υπάρχει προστασία IPX7 που σημαίνει πως το νέο οικονομικό θα είναι και αδιάβροχο!

Τέλος, από όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει για το motorola moto g 3rd gen φαίνεται πως θα βγαίνει σε 2 εκδόσεις, μια με SnapDragon 410 και πιο χαμηλή τιμή, αλλά και SnapDragon 610 που θα είναι αισθητά πιο γρήγορο και ελπίζουμε όχι αισθητά πιο ακριβό!

Qualcomm SnapDragon 610

Ο 610 είναι σχετικά νέο chipset και δεν το γνωρίζουμε καλά, έχει 4 πυρήνες Cortex-A53 όπως ακριβώς και ο SnapDragon 410, αλλά έχει μεγαλύτερο χρονισμό ανά πυρήνα, είναι στο 1.7GHz. Η μεγάλη διαφορά έναντι του 410 εντοπίζεται στο GPU που είναι το Adreno 405 σε αντίθεση με τον 410 που έχει Adreno 306. Αν τελικά αληθεύει η υπάρξει του SnapDragon 610 στο Motorola Moto G 2015 να περιμένετε απόδοση παρόμοια με αυτή του 615.


Motorola Moto G 2015 με 2GB RAM και νέα φημολογούμενα χαρακτηριστικά

14 Ιουλίου 2015 by Manos

Πάμε όμως να δούμε τι θα αλλάξει με το φετινό Moto G 2015; Η οθόνη όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει η ίδια με ανάλυση HD και κοντά στις 5″, μεγάλη αλλαγή θα δούμε με τις φωτογραφικές ικανότητές του, αφού λέγεται πως θα έχει αισθητήρα 13.0MP για πίσω κύρια κάμερα και 5.0MP για τη selfie και περιμένουμε πως και πως να δούμε τι ψάρια πιάνουν στη πράξη.

[alert-warning]Θα φοράει Qualcomm SnapDragon 410, που με βάση λογικής έπρεπε να φοράει ήδη το Moto G 2nd gen και όχι για δεύτερη συνεχόμενη φορά να δούμε το παλιό SnapDragon 400 σε Moto G 2013 και 2014, κάλιο αργά παρά ποτέ όμως! Το θέμα που καίει τους πιο πολλούς χρήστες όμως είναι η RAM και όπως όλα δείχνουν θα βγαίνει σε δυο εκδόσεις με 1GB αλλά και 2GB μνήμης RAM και με τη διαφορά στη τιμή να μην πρέπει να είναι πάνω από 20 ευρώ. Αν το δούμε πιο ρεαλιστικά η διαφορά στη τιμή δεν πρέπει να είναι ούτε 5 ευρώ![/alert-warning]

Η μπαταρία φήμες λένε για 2470mAh που δεν είναι άσχημα. Ακόμα ένα τεράστιο θετικό είναι η ύπαρξη προστασίας IPX7 που το καθιστά αδιάβροχο μέχρι το 1.5 μέτρο βάθος. Πραγματικά το μοναδικό οικονομικό αξιόλογο οικονομικό smartphone που είναι και αδιάβροχο. Για το Sony M4 Aqua που ενδέχεται να σκεφτήκατε, κακώς, δεν έχει ούτε Gorilla Glass προστασία και ότι χρήματα γλιτώσατε θα τα χαλάσετε για αλλαγή οθόνη!

 

Motorola Moto G 3rd gen 2015 2GB RAM


Moto G 2015 3rd gen, νέες εικόνες το αποκαλύπτουν πλήρως

30 Ιουνίου 2014 By Manos

Νέες εικόνες έκαναν την εμφάνισή τους απεικονίζοντας το μη ανακοινωμένο Motorola Moto G 2015 και από τις δυο όψεις. Αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί και να αντικαταστήσει το Moto G 2014 που έχει οθόνη 5″ HD. Φυσικά πρόκειται να είναι το νέο πετυχημένο mid-range της Motorola και το πιο σημαντικό είναι πως θα τρέχει Lollipop 5.1.1!

Οι εικόνες που διέρρευσαν είναι με το λευκό Moto G 2015 και φαίνεται το πίσω καπάκι να είναι σαγρέ και να υπάρχει και ένα κουμπί, μάλλον για πιο γρήγορες λήψεις. Η οθόνη κάποιοι αναφέρουν πως θα είναι 5″ 720p με αισθητή βελτίωση στον αισθητήρα της κάμερας στα 13.0MP, από τα 8.0MP που είναι το προηγούμενο.

Τα φημολογούμενα χαρακτηριστικά είναι για το Moto G 2015 είναι chipset Qualcomm SnapDragon 410 που κατά τη γνώμη μου έπρεπε είδη να φοράει το Moto G 2014 αφού πριν ανακοινωθεί υπήρχαν συσκευές με 410. Απογοητευτικά και για τρίτη συνεχόμενη φορά θα έχει 1GB μνήμη RAM αλλά και 1.5GB να βάλουν, θα είναι πρόοδος.

Moto G 2015 3rd gen

πηγή


Motorola Moto G 2015 κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε leak

21 Ιουνίου 2015 By Paris

Ένα από τα αγαπημένα μας budget phones τα τελευταία χρόνια είναι το Motorola Moto G 3rd gen, για αυτό και συνήθως το συμπεριλαμβάνουμε στις λίστες που κάνουμε κατά καιρούς για τα καλύτερα value for money κινητά από την ελληνική αγορά (όπως εδώ). Η Motorola θέλει να συνεχίσει αυτή την καλή παράδοση και ήδη εργάζεται στην νέα γενιά του μοντέλου, και σήμερα είχαμε ένα από τα πρώτα leak του Motorola Moto G 2015, όπου βλέπουμε το σχεδιασμό και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Moto G 2015 – Σχεδιασμός

Motorola Moto G 2015 leak εικονα καπακι καλυμα μπαταριας

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες το Motorola Moto G 2015 κρατάει το ίδιο βασικό σχήμα, αλλά έχει κάποιες μικρές διαφορές. Αρχικά, το πίσω καπάκι, που παραμένει πλαστικό, φαίνεται να έχει διαφορετική υφή καθώς δεν είναι λείο, τουλάχιστον σύμφωνα με αυτό το leak. Επίσης στο πίσω μέρος, υπάρχει μία μεταλλική (ή πλαστική – δεν είναι ξεκάθαρο) λωρίδα που ενώνει το φακό της κάμερας με το χαρακτηριστικό Motorola logo στο πίσω μέρος. Στο μπροστά μέρος τώρα, παραμένουν τα δύο ηχεία, και η οθόνη των 5 ιντσών

Moto G 2015 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

motorola moto g 3rd gen 2015

Σύμφωνα με το ίδιο leak μαθαίνουμε και κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αρχικά μαθαίνουμε πως το Motorola Moto G 2015 3rd gen θα μπει επιτέλους στην 64-bit εποχή, αφού θα εξοπλίζεται με τον Snapdragon 410 CPU, και με το Android Lollipop 5.1.1. Σημαντική βελτίωση μάλλον θα έχουμε στον τομέα της κάμερας αφού το Moto G 2015 φαίνεται πως θα εξοπλίζεται με κάμερες 13 και 5 MP (το 2014 μοντέλο είχε 8/2MP αντίστοιχα).

Η οθόνη φαίνεται πως θα παραμείνει στην ίδια 720p ανάλυση, πράγμα που δεν μας ενοχλεί ιδιαίτερα. Αυτό όμως που θα θέλαμε να δούμε να βελτιώνεται αλλά φαίνεται ότι θα παραμείνει ίδιο είναι η μνήμη RAM του 1GB. Μπορεί το Moto G να συμπεριφέρεται καλύτερα με το 1GB από ότι άλλα κινητά με περισσότερη μνήμη, αλλά θα θέλαμε να δούμε περισσότερη RAM στο Motorola Moto G 2015.

Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες κυκλοφορίας του Moto G 3rd gen 2015, αφού ακόμα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση, αλλά αν η Motorola κρατήσει τον ετήσιο κύκλο κυκλοφορίας που συνηθίζει μέχρι σήμερα, θα δούμε το Moto G 2015  στην αγορά κάποια στιγμή στο 3ο τρίμηνο του έτους.

πηγή | από

Asus ZenFone 8 Android