Motorola Moto E4 χαρακτηριστικά | IPS οθόνη και Fingerprint σε χαμηλή τιμή

Το Motorola Moto E4 είναι ακόμα ένα καλό οικονομικό κινητό από την Motorola. Στην Ελληνική αγορά επίσημα δεν έχει έρθει ακόμα, αλλά μπορείτε να το βρείτε στα γνωστά site σύγκρισης τιμών από 130 ευρώ, που δεν αξίζει να δώσετε για το Motorola Mote E4. Κυκλοφόρησε πρόσφατα και η τιμή ακόμα δεν έχει λογικευτεί. Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά του Motorola Moto E4 και σε επόμενο άρθρο και του Moto E4 Plus.

motorola moto e4

Έχει οθόνη 5.0″, με ανάλυση HD και τεχνολογίας IPS με 294ppi. Για ένα κινητό που θα κοστίζει κάτω από 100 ευρώ, η οθόνη είναι ιδανική. Φοράει τον MediaTek MT6737, όπως σχεδόν είδαμε και στο Sony Xperia L1 Review. Έχει 2GB RAM σε συνδυασμό με 16GB ROM, με επιλογή επέκτασης με MicroSD. Πολύ σημαντικό πως έχουμε Gorilla Glass 3, παρόλο το χαμηλό κόστος.

Motorola moto e4 specs

Εφόσον μιλάμε για Motorola, εννοείται πως το Moto E4 φοράει stock Android Nougat 7.1.1 και δεν επιβαρύνει το σύστημα, όπως η Samsung για παράδειγμα με bloatware. Υπάρχει έκδοση dual-sim, αλλά και single-sim. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 2.800mAh που με άνεση θα βγάλει μια γεμάτη μέρα με μέτρια χρήση, ίσως και λίγο πιο έντονη. Σαν μην έφταναν όλα αυτά, έχει μέχρι και τυπική αδιαβροχοποίηση. Εάν ενδιαφέρεστε για αδιάβροχα κινητά, διαβάστε το άρθρο στο μπλε link.

motorola moto e4 χαρακτηριστικά

Η πίσω κάμερα είναι 8.0MP και η μπροστινή selfie κάμερα 5.0MP, προφανώς και δεν είναι camera phone. Σε γενικές γραμμές είναι ολοκληρωμένη λύση, αφού παρέχει και GLONASS για πλοήγηση, αλλά και Bluetooth 4.2. Στην Αμερική ήδη κοστίζει 99$ για αγορά χωρίς σύνδεση, για ένα κινητό που έχει μέχρι και fingerprint.

motorola moto e4 χαρακτηριστικά
Asus ZenFone 8 Android