Motorola Moto E3 Power τεχνικά χαρακτηριστικά και αναβαθμίσεις

Η σειρά Moto E της Motorola αποτελείται από αξιόλογα entry-level smartphones της αγοράς παγκοσμίως. Φέτος όμως, με το Moto E3 φαίνεται να ανεβάζει τον πήχη για την entry level κατηγορία. Τόσο, που πλησιάζει την mid-range κατηγορίας της, Moto G. Θα βγαίνει σε 2 εκδόσεις, την κανονική και μια με μεγαλύτερη μπαταρία.


Motorola Moto E3 Power δεν θα πάρει αναβάθμιση σε Nougat;

30 Ιανουαρίου 2016

Είναι μια κίνηση που δεν περίμενα από τη Motorola. Το μόνο σίγουρο είναι πως υποδηλώνει τις δυσκολίες που περνάει, ειδικά μετά από τόσες εξαγορές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Το Moto E3 Power out-of-the-box έρχεται με Android Marshmallow και δεν είναι παλιά η έκδοση.

Έξαλλου ένα κινητό με χαρακτηριστικά όπως το Moto E3 δε μπορεί να εκμεταλλευτεί πλήρως τις νέες δυνατότητες του Nougat. Θα προτιμούσαμε να πάρει την αναβάθμιση σε Nougat αλλά ακόμα και έτσι παραμένει αξιόλογη επιλογή. Η ανακοίνωση είναι επίσημη οπότε δε πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Να θυμίσω πως το Moto E3 Power έχει μπαταρία 3.500mAh και το απλό 2.800mAh.

motorola moto e3

πηγή – από – image source


Motorola Moto E3 Power

28 Αυγούστου 2016

Μια μη ανακοινωμένη έκδοση του νέου E3 έκανε την εμφάνισή του στο Hong Kong. Ονομάζεται Motorola Moto E3 Power και, όπως υποδηλώνει η ονομασία του, έχει μεγαλύτερη αυτονομία. Έχει μπαταρία 3500mAh που θα του χαρίσει μεγάλη αυτονομία σε συνδυασμό με τα entry-level τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Τα υπόλοιπα από τα χαρακτηριστικά του Moto E3 Power παραμένουν τα ίδια. Θα κοστίζει περίπου 125€, που δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική τιμή, και δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

motorola moto e3 power

από – από2


Motorola Moto E3

14 Ιουλίου 2016

Η πιο απρόσμενη αλλαγή εντοπίζεται στην οθόνη που φέτος είναι 5″ με ανάλυση HD. Σχεδιαστικά, είναι σχεδόν ίδιο με το Moto G4 Play αλλά εσωτερικά υπάρχουν κάποιες διαφορές όπως είναι λογικό. Φοράει τον MediaTek MT6735P με 4 πυρήνες και χρονισμένο στο 1.0GHz με 1GB RAM.

Το εσωτερικό του Moto E3 αγκαλιάζεται από nano coating, που θα το χαρίσουν μια τυπική προστασία αδιαβροχοποίησης. Για θεωρητικά entry-level, η μπαταρία που έχει στα 2.800mAh, φυσικά, είναι υπέρ αρκετή. Η κύρια κάμερα του έχει αισθητήρα 8MP και η εμπρόσθια 5MP.

Αρχικά, θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία με κόστος 100 λίρες, με την τιμή να είναι λίγο τσιμπημένη για τα δεδομένα της χώρας. Αναμένουμε για πιο πολλές πληροφορίες.

Motorola Moto E3

από | από2

Asus ZenFone 8 Android