Motorola Moto C Plus, το καλύτερο κινητό μέχρι τα 100 ευρώ;

Μπορεί τα Κινέζικα κινητά να κερδίζουν έδαφος μέρα με τη μέρα, επειδή όλο και πιο πολλοί χρήστες συμφιλιώνονται με τις online αγορές, αλλά καλό είναι μην ξεχνάμε και την Ελληνική αγορά. Έτσι κι αλλιώς η πλειονότητα προτιμάει κινητά από την Ελλάδα με εγγύηση. Οπότε καλό είναι και εσείς να ξέρετε τι κυκλοφορεί ώστε, όταν σας ρωτάνε, να μην προτείνετε μόνο Xiaomi. Πάμε να δούμε το άκρως ανταγωνιστικό Motorola Moto C Plus που θα αποτελέσει τούμπανο επιλογή για κινητό μέχρι τα 100 ευρώ.

motorola moto c plus

Motorola Moto C Plus

H οθόνη έχει διαγώνιο 5″, οπότε θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για τον μέσο χρήστη και όχι μόνο, φυσικά. Η ανάλυση της οθόνης είναι HD 720p, χωρίς δυστυχώς να είναι IPS. Είναι μια απλή TFT που, όπως έχουμε δει, κουράζουν τα ματάκια μας εύκολα. Η βασική κάμερα στη πλάτη έχει ανάλυση 8MP με διάφραγμα F/2.2, auto focus και led flash. Η σχεδίαση του Motorola Moto C Plus παραπέμπει στο Moto G5 Plus, ειδικά στη πλάτη. H selfie είναι μόλις 2MP με F/2.8.

motorola moto c plus

Για το νέο entry-level κινητό της Motorola επιλέχθηκε ο MediaTek MT6737 με 4 πυρήνες, 1GB RAM, αλλά και έκδοση με 2GB. Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος φτάνει έως τα 16GB. Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία των κινητών μέχρι 100 ευρώ, αλλά η μπαταρία του είναι τεράστια και έχει χωρητικότητα 4.000mAh! Αυτονόητο βέβαια για τη Motorola πως θα κυκλοφορήσει με Stock Android Nougat.

motorola moto c plus

Οι διαστάσεις του Motorola Moto C Plus είναι 144 x 72.3 x 10 χιλιοστά και ζυγίζει 162 γραμμάρια. θα βγαίνει σε μεταλλικό Cherry, άσπρο, χρυσό και μαύρο. Η αρχική τιμή του για την Ευρώπη είναι 119 ευρώ, αλλά θα πέσει γρήγορα μετά την κυκλοφορία του. Πρόσφατα ανακοινώθηκε το Moto E4 και το Moto E4 Plus που είναι σκαλί πιο πάνω σε τεχνικά χαρακτηριστικά.

[alert-warning]

Το Moto C Plus φαίνεται να προσφέρει ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά η μεγαλύτερη παραχώρηση δυστυχώς έγινε στην οθόνη. Δεν είναι καν τεχνολογίας IPS, αλλά TFT που θα κουράσει, ειδικά αν γίνεται πάνω από 2 ώρες χρήση την ημέρα του κινητού.

[/alert-warning]

πηγή

Asus ZenFone 8 Android