Motor Racer 4, ζεσταίνονται οι μηχάνες για τον Οκτώβριο

Για τους λάτρεις των racing games η παρακάτω είδηση είναι γι’ αυτούς που αγαπούν τις μηχανές. Πόσοι θυμάστε άραγε το Motor Racer; Αν δεν πάει ο νους σας, ήταν εκείνη η σειρά που ο πρώτος της τίτλος κυκλοφόρησε το 1997 για PS1 και Windows. Ίσως κάποιοι από σας να θυμάστε το τετράγωνο μοτίβο σε δυο αποχρώσεις του μοβ ή του μπλε όταν έπρεπε να επιλέξετε το όνομα και την μηχανή της αρέσκειας σας.

Οι κριτικές που έλαβε εκείνη την εποχή ήταν αρκετά καλές και έτσι ακολούθησαν και άλλοι τίτλοι, όπως το Motor Racer 2 (1998, PS1, Windows), Moto Racer World Tour (2000, PS1), Moto Racer 3 (2001, Windows) και ακόμα δυο τίτλοι, το Moto Racer Advance (2002, Game Boy Advance) και Moto Racer DS (2008, Nintendo DS). Απέσπασε θετικά σχόλια και οι πωλήσεις είχαν ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια, ωστόσο από το 2008 είχε να εμφανιστεί κάτι καινούργιο.

Motor Racer 4


Motor Racer 4

Το Motor Racer 4 όμως είναι γεγονός μετά από πολλά χρόνια. Πίσω από το τίτλο βρίσκεται το γαλλικό στούντιο ανάπτυξης Artefacts Studio και η εκδότρια εταιρεία Microids. Δημοσιοποίησαν μερικές εικόνες, αλλά και χαρακτηριστικά τα οποία θα βρίσκονται στο νέο παιχνίδι. Μερικά από τα χαρακτηριστικά είναι King of the Hill, Last Man Standing, Survival και άλλα που μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site της Microids.

To Motor Racer 4 έχει σχεδιαστεί πάνω στην Unreal Engine 4 και θα υποστηρίζεται στα 60fps. Επίσης, θα υπάρχουν τα στάνταρ modes, όπως Time Trials και Championship, αλλά και modes όπως Ghost Bike, Wolf Pack και Golden Helmet, online multiplayer από δυο μέχρι δέκα παίκτες. Θα μπορείτε να φτιάξετε τις μηχανές και τους μοτοσυκλετιστές όπως εσείς θέλετε, θα υπάρχει και η κλασική χωρισμένη οθόνη για το multiplayer, αλλά και συγκρούσεις.

Θα κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC.

Motor Racer 4

Motor Racer 4

Πηγή