Με SnapDragon 636 και μικρά bezel διέρρευσε το Motorola Moto Z3 Play!

Από τον Αμερικάνικο οργανισμό πιστοποίησης FCC πέρασε μία νέα συσκευή της Motorola, που όπως όλα φαίνεται θα είναι το Moto Z3 Play. Για να πάρει πιστοποίηση η συσκευή έπρεπε να αποκαλύψει πολλά από τα χαρακτηριστικά της. Το Z3 Play θα είναι mid-range και όπως δείχνουν τα δεδομένα μέχρι τώρα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα Moto Mods.

Moto Z3 Play leak1


Moto Z3 Play – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ξεκινάμε από τον επεξεργαστή ο οποίος θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 636. Ιδανικά θα θέλαμε να δούμε τον Snapdragon 660 αλλά η Lenovo δεν μας έκανε την χάρη. Το Moto Z3 Play θα κυκλοφορήσει σε δύο διαρρυθμίσεις. Και οι δύο θα έχουν 4GB RAM με τον αποθηκευτικό χώρο να είναι είτε 32 ή 64GB. Εντός της συσκευής βρίσκουμε επίσης και την μπαταρία των 3.000mAh.

Το μέγεθος της οθόνης του Moto Z3 Play θα είναι 6,1″ χωρίς να ξέρουμε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή. Μάθαμε όμως το συνολικό μέγεθος του νέου smartphone. Αυτό θα είναι ίδιο με του Moto Z2 Play κάτι που σημαίνει ότι τα Moto Mods που ήδη κυκλοφορούν θα είναι συμβατά με το επερχόμενο smartphone.

Moto Z3 Play leak3

Αν αναρωτιέστε για τις κάμερες , έχουμε και για αυτές πληροφορίες. Στην πίσω πλευρά θα έχουμε διπλό αισθητήρα με τις αναλύσεις να είναι 12 και 8MP. Στην μπροστά πλευρά, τις selfies θα αναλαμβάνει ένας αισθητήρας των 5MP. Επιπλέον, μάθαμε πως θα υπάρχει και Dual SIM έκδοση του Moto Z3 Play αλλά αυτή μάλλον προορίζεται για την αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Τέλος πολύ ενδιαφέρον έχει και ένα leak από θήκες που προορίζονται για την συσκευή. Οι εικόνες φαίνεται να δείχνουν τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο πλαϊνό power button. Θυμόμαστε την Sony να έχει νομικά προβλήματα γι’ αυτό το θέμα και να απενεργοποιεί τον αισθητήρα για τα smartphone στην Αμερική. Άραγε η πατέντα για αυτή την τοποθέτηση να ανήκει στην Motorola; Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρη και μάλλον δεν θα μάθουμε και ποτέ. Για όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες γύρω από το Moto Z3 Play περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση.

Moto Z3 Play leak2

από 1 | από 2

Sony