Πρώτες διαρροές για Motorola Moto G 5G, θα είναι ανταγωνιστικό;

Η σειρά smartphones Moto G είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και μας έχει χαρίσει κάποιες ιδιαίτερες συσκευές στο παρελθόν. Το τελευταίο μέλος της, με όνομα Moto G 5G, θα προσπαθήσει να επαναλάβει αυτή την επιτυχία και μόλις μάθαμε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό.

Το Moto G 5G, φαίνεται πως θα έχει διάταξη τεσσάρων καμερών στο πίσω μέρος, με την κύρια κάμερα να έχει αισθητήρα 48MP. Στο μπροστινό τμήμα της συσκευής έχουμε δύο selfie κάμερες μέσα σε ξεχωριστά puncholes. Το περίεργο κενό που δημιουργείται ανάμεσα τους, ίσως καλυφθεί με μαύρα pixels, μέσω software.

post

Ανησυχία για σημαντική αύξηση τιμής
Η υποστήριξη για δίκτυα 5G σημαίνει πως το νέο Moto G θα φοράει ένα από τα μέχρι τώρα διαθέσιμα 5G chipset. Ακόμα, οι φήμες μέχρι δείχνουν Snapdragon 765. Το ωστόσο είναι πως σύμφωνα με τα πρώτα δείγματα, οι συσκευές που φέρουν το συγκεκριμένο chipset πωλούνται σε υψηλές -για τα δεδομένα της σειράς- τιμές.

Το παραπάνω δείχνει πως είτε θα έχουμε μία σημαντική αύξηση στην τιμή της συσκευής, ανεβάζοντας την πλέον στην “high end” mid-range κατηγορία, είτε θα έχουμε μία τρομακτικά ανταγωνιστική πρόταση, αν η τιμή καταφέρει να παραμείνει χαμηλά. Ωστόσο αν κρίνουμε από την τιμολογιακή πολιτική της Motorola στις υπόλοιπες συσκευές της, όπως το Edge, μάλλον θα πρέπει να μετριάσουμε τις προσδοκίες μας.

OnePlus Nord Android