MLS MX 4G, το δήθεν flagship Survivor κινητό που πρέπει να αποφύγεις

Το MLS MX 4G είναι ακόμα ένα re-branded Κινέζικο smartphone της “Ελληνικής” MLS, με αγγλική ονομασία “Making Life Simple”. Αγοράζοντας κινητό της MLS, δεν βοηθάτε την Ελληνική οικονομία, αν αυτό νομίζετε. Όσο ακριβώς βοηθάτε αγοράζοντας ένα Samsung ή ένα Sony κινητό, το ίδιο βοηθάτε την Ελληνική οικονομία αγοράζοντας προϊόντα της MLS. Όπως η MLS απασχολεί εργαζόμενους, άλλο τόσο απασχολεί η Sony και όλες οι επώνυμες εταιρείες με επίσημη παρουσία στη χώρα μας.

Διαβάστε παράπονα από καταναλωτές για το service της MLS.

Για την ακρίβεια, εταιρείες όπως Samsung, Huawei, Sony και άλλες, απασχολούν μεγαλύτερο σε αριθμό ανθρώπινο δυναμικό στη χώρα μας. Η παραγωγή βρίσκεται στην Κίνα και φυσικά δεν είναι της MLS.

mls mx 4g

Σύμφωνα λοιπόν με την διαφήμιση του MLS MX 4G στο Survivor, πρόκειται για τη ναυαρχίδα της εταιρείας. Όπως συγκεκριμένα είπαν δημοσίως στην Ελληνική τηλεόραση, το MLS MX 4G παρέχει τις εξής μοναδικές δυνατότητες που δεν έχουμε ξαναδεί σε κινητό (όπως είπαν):

  • Είναι super κινητό που τα έχει όλα στα maximum.
  • Το μοναδικό κινητό στο κόσμο που είναι safe.
  • Ελληνική πατέντα, διεθνής καινοτομία.
  • Το περιεχόμενο του κινητού, όπως SMS, μηνύματα ή whatsapp, μπορεί να τα διαβάσει μόνο ο ιδιοκτήτης του.

Όλα τα παραπάνω είναι ανακρίβειες. Δεν πλησιάζει ούτε για αστείο ναυαρχίδες, αλλά – για την ακρίβεια – δεν πλησιάζει πολλά από τα mid-range κινητά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Δεν πρέπει η MLS να μας διευκρινίσει πώς ακριβώς είναι το μοναδικό κινητό στο κόσμο που είναι ασφαλές;

Αν δεν θέλετε να πάρετε ένα τόσο μη ανταγωνιστικό κινητό, τότε σας περιμένουν οι καλύτερες προσφορές σε κινητά τηλέφωνα της Ελληνικής αγοράς εδώ.

[alert-success]

Η ίδια η Google κάθε μήνα δίνει Android security patch για να κλείσει κάθε κενό ασφαλείας. Πώς κατάφερε να ξεπεράσει την Google; Αυτό που υπονοεί με την διαφήμιση είναι πως το ίδιο το Android έχει εκτεθειμένα τα προσωπικά μας δεδομένα! Δε νομίζω να αρέσει και πολύ στη Google όλο αυτό.

[/alert-success]

mls mx 4g

Ένα κινητό με 3GB RAM και οθόνη HD είναι αδύνατον να αποκαλείται flagship. Φοράει τον MediaTek MT6753 που έχουμε δει σε άλλα κινητά από το 2015. Στο μόνο σημείο που κατάφερε να ξεχωρίσει είναι η μπαταρία του, που (σύμφωνα με την MLS πάντα) είναι 4.000mAh. Τιμή ακόμα δεν γνωρίζουμε, αλλά σύμφωνα με τον ανταγωνισμό στην Ελληνική αγορά, με το ζόρι αξίζει 120 ευρώ. Αυτά από το MLS MX 4G. Εσείς θα το παίρνατε;

mls mx 4g κινητο survivor

https://www.facebook.com/MLSMakingLifeSimple/videos/1369322179803810/

Asus ZenFone 8 Android