Αυτές είναι οι αλλαγές που φέρνει το MIUI 13

Μπορεί η αποκάλυψη του MIUI 13 να είναι προγραμματισμένη -σύμφωνα με τις φήμες- για τις 28 Δεκεμβρίου, όμως πριν λίγες ώρες είδαμε τα πρώτα χαρακτηριστικά του.

Η πρώτη αλλαγή έχει να κάνει με την αρχική οθόνη, εκεί που πλέον ακολουθείται η λογική infinity scroll. Όταν ο χρήστης πάει στην τελευταία «καρτέλα» με ένα swipe θα επιστρέψει στην πρώτη. Ταυτόχρονα, τα Small Widgets που γνωρίσαμε μέσα από beta εκδόσεις είναι πλέον έτοιμα και θα κάνουν την εμφάνισή τους στο MIUI 13.

Ακόμη ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι το “Sidebar”. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, πρόκειται για ένα μενού που εμφανίζεται στο πλάι της οθόνης και επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση σε επιλεγμένες εφαρμογές και ρυθμίσεις.

Ελπίζουμε αυτές να είναι μόνο κάποιες από τις αλλαγές που θα φέρει το MIUI 13 και πως η Xiaomi θα ασχοληθεί και με την σταθερότητα του λειτουργικού της, αφού αρκετοί χρήστες τελευταία αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Περισσότερα για τη νέα έκδοση του λειτουργικού της εταιρίας θα μάθουμε κατά την διάρκεια της αποκάλυψης του Xiaomi 12, η οποία μάλλον προγραμματίζεται για τις 28 Δεκεμβρίου.

I can only show you the door...

Deprecated: Function the_block_template_skip_link is deprecated since version 6.4.0! Use wp_enqueue_block_template_skip_link() instead. in /home/techvalue25452/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031