Το MIUI 12.5 Enhanced ήρθε στο Poco F3 και υπόσχεται βελτιωμένες επιδόσεις

Πριν λίγες ώρες οι κάτοχοι των ευρωπαϊκών Poco F3 άρχισαν να λαμβάνουν μία νέα σημαντική αναβάθμιση λογισμικού για τις συσκευές τους. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο MIUI 12.5 Enhanced το οποίο υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις.

Οι χρήστες που θα λάβουν την εν λόγω αναβάθμιση θα την αναγνωρίσουν από την κωδική ονομασία 12.5.6.0 (RKHEUXM) και το μέγεθός της, που είναι στα 466MB. Το MIUI 12.5 Enhanced δεν φέρνει νέες λειτουργίες και αλλαγές στην εμφάνιση της συσκευής, αλλά εστιάζει στη γενική απόδοσή της.

Ανάμεσα σε πολλά στο changelog γίνεται λόγος για καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, καλύτερη διαχείριση των πόρων του συστήματος, καλύτερη διαχείριση της μνήμης RAM, αλλά και μη πτώση των επιδόσεων μετά από ώρες χρήσης. Για την ώρα δεν έχουμε διαβάσει κάποια προβλήματα ή bug που φέρνει η νέα έκδοση, ενώ αρκετοί χρήστες αναφέρουν ελαφρώς ταχύτερη απόκριση στις συσκευές τους.

Τέλος, παρότι έχουμε Οκτώβριο, η αναβάθμιση σε MIUI 12.5 ενσωματώνει το security update του Αυγούστου. Σίγουρα στο συγκεκριμένο τομέα η Xiaomi/Poco μπορούν και καλύτερα, τουλάχιστον για τις mid range και high end συσκευές τους.

I can only show you the door...