Το Xiaomi Mi Mix 3 διέρρευσε, θα είναι όλο οθόνη (τούμπανο)!

Αμέσως μετά το Mi Max 3 έρχεται για να διαρρεύσει σε όλο του μεγαλείο το Xiaomi Mi Mix 3 και μάλιστα χωρίς κανένα bezel σε αντίθεση με την υπόλοιπη σειρά Mix που έχουμε δει μέχρι στιγμής με το νεότερο ανακοινωμένο να είναι το Mi Mix 2s.

Φυσικά η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στο κάτω bezel που πλέον δεν υπάρχει ούτε αυτό! Αν οι φωτογραφίες είναι αληθινές τότε μιλάμε για το πρώτο Xiaomi κινητό το οποίο δεν πρόκειται να έχει καθόλου bezel και θα είναι σχεδόν “μόνο οθόνη”.

Όσο για την μπροστινή κάμερα που δεν υπάρχει χώρος για αυτή, κατά πάσα πιθανότητα θα εξάγεται μηχανικά από το πάνω μέρος του κινητού όπως εξάλλου έχει ήδη υλοποιηθεί σε κινητό της Vivo.

techvalue

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα όμως, καθώς οι συγκεκριμένες εικόνες μπορεί να απεικονίζουν όντως το Mi Mix 3, αλλά κανείς δεν γνωρίζει, ούτε η ίδια η Xiaomi αν θα καταφέρει να πάρει την τελική έγκριση. Η μηχανική κάμερα, αλλά και η μετακίνηση των αισθητήρων είναι ένα μεγάλο βήμα και ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα και να εγκαταλειφθεί προσωρινά. Αναμένουμε!

Τέλος, μην ξεχνάτε πως για όλες σας τις αγορές Xiaomi προϊόντων υπάρχει ο οδηγός για αγορές από Κίνα και μάλιστα χωρίς τελωνείο νόμιμα και φυσικά σε προνομιακές τιμές.

από

Asus ZenFone 8 Android