Ανακοινώθηκε το Ευρωπαϊκό Xiaomi Mi Band 4!

Μόλις εχθές ανακοινώθηκε επίσημα το νέο Xiaomi Mi Band 4 με πολλές νέες δυνατότητες, αλλά και την ίδια ανταγωνιστική τιμή! Ακριβώς μία μέρα μετά το Ευρωπαϊκό (Global Version) Mi Band 4 ανακοινώνετε στην Ισπανία με αρχική τιμή 35€.

Για πρώτη φορά σε Mi Band είδαμε ότι έχει έγχρωμη οθόνη AMOLED και μπορεί αυτόματα να εντοπίσει και να καταγράψει αθλητικές δραστηριότητες όπως κολύμβηση και όχι μόνο. Είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα και έχει μέχρι και μικρόφωνο!

Τι άλλαξε όμως στην Global Version;

  • Όπως φαίνεται η Ευρωπαϊκή έκδοση του ονομάστηκε Xiaomi Mi Smart Band 4 ώστε να ξεχωρίζει πιο εύκολα από την Κινέζικη έκδοση (Mi Band 4).
  • Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 26 Ιουνίου και μάλλον θα είναι διαθέσιμο και από το Amazon Ισπανίας που σημαίνει πως θα μπορούμε να το παραγγείλουμε και εμείς από την Ελλάδα χωρίς πρόβλημα και χωρίς τελωνείο.
  • Μάλλον θα είναι η πιο οικονομική έκδοση χωρίς NFC.

Μάθε τα πάντα για το νέο Xiaomi Mi Band 4 εδώ!

Asus ZenFone 8 Android

Leave a Reply

Mην καταχωρείτε προσωπικά δεδομένα στα πεδία.

2 Comments

  1. Τα προϊόντα της Xiaomi βλέπω τα παρουσιάζεις με ενθουσιασμό και με την τάση να κάνεις το κοινό να αγοράσει καθώς έχει σύνδεσμο στο τέλος με τίτλο μάθε τα πάντα για το Xiaomi 4.
    Κατά τα άλλα τα προϊόντα της Huawei και κινεζιες αλλες τα χαντακωνεις χωρίς πίστευτα κριτήρια πάντα.
    Αλλά είπαμε στο όνομα της αντικειμενικοτητας πάντα!

    1. Αν παρακολουθούσες θα ήξερες πως και για το Huawei honor band 4 είπα τα ίδια καλά λόγια και έκανα θετική αξιολόγηση! Προφανώς και είμαι ενθουσιασμένος με τέτοια τιμή… Η Huawei προσβάλει τους πελάτες τις πολλές φορές με τις τιμολογήσεις…