Το Xiaomi Mi A2 Lite διαρρέει με stock Android, αλλά και notch!

Αυτές τις μέρες, η Xiaomi ανακοίνωσε ένα νέο event για τις 24 Ιουλίου στην Ισπανία. Εκεί αναμένεται να μας παρουσιάσει το νέο της Android One smartphone, το Mi A2. Σύμφωνα όμως με διαρροές, στο event αυτό θα κάνει την εμφάνισή της και μια δεύτερη συσκευή, το Mi A2 Lite.

techvalue

Σε αντίθεση με το Mi A2 όπου αναμένεται να κυκλοφορήσει με οθόνη 18:9, η πιο οικονομική τους πρόταση, το Mi A2 Lite  έχει μακρύτερη οθόνη αναλογίας 19:9 και notch, παρόλο που σε μέγεθος θα είναι ελαφρώς μικρότερη, στις 5.84 ίντσες. Η πλάτη της συσκευής είναι σχετικά παρόμοια, λόγω της διάταξης της διπλής κάμερας και του αισθητήρα αποτυπώματος, με μικρές αλλαγές στα μέρη της κεραίας. Στην προσπάθεια για μείωση του κόστους, η θήρα Type-C έχει αντικατασταθεί με την micro-USB, όμως υπάρχει η 3.5mm jack κάτι που στο πιο ακριβό μοντέλο απουσιάζει.

Εκτός από διαφορές στο εξωτερικό, υπάρχουν και στο εσωτερικό του Mi A2 Lite. Την μεγάλη διαφορά την εντοπίζουμε στον Snapdragon 625, αντί για Snapdragon 660 που φοράει το Mi A2. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα βρούμε 4GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, Android 8.1 Oreo out of the box και μεγάλη μπαταρία 4,000mA.

Όσον αφορά την τιμολόγηση της συσκευής, η απλή έκδοση των 4GB  RAM / 32GB φαίνεται να υπολογίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά στα 299€. ενώ η πιο αναβαθμισμένη έκδοση των  6GB RAM / 128GB υπολογίζεται στα 369€.

πηγή