Το Xiaomi Mi 10 Youth θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως ως Mi 10 Lite Zoom

Μία ενδιαφέρουσα είδηση προέκυψε τις τελευταίες ώρες, από το πουθενά. Πιο συγκεκριμένα, η Qualcomm αποκάλυψε ένα νέο πρότυπο γρήγορης φόρτισης για συσκευές mid-range με όνομα Quick Charge 3+. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναγράφονταν πως το Xiaomi Mi 10 Lite Zoom θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα το υποστηρίξουν.

Φυσικά η παραπάνω συσκευή ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί, ωστόσο είναι εμφανέστατο πως πρόκειται για την global έκδοση του Mi 10 Youth, που ανακοινώθηκε πριν λίγα 24ωρα. Ήδη είχαμε αναφερθεί στο γεγονός πως η Youth συσκευή είχε αρκετά κοινά στοιχεία με το Mi 10 Lite, με κύρια διαφορά τον τηλεφακό που βρίσκουμε στην Youth έκδοση. Έτσι πλέον, βρήκαμε και την αιτία της περίεργης προσθήκης του τηλεφακού σε μία συσκευή της κατηγορίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Xiaomi παρουσιάζει Zoom έκδοση συσκευή της. Το ίδιο είχε συμβεί και με την πρίπτωση του Redmi K30 Pro και Pro Zoom, με τα δύο να έχουν μία διαφορά περίπου €70 στην τιμή. Από το παραπάνω μπορούμε να μαντέψουμε πως η τιμή του Mi 10 Lite Zoom στην ευρωπαϊκή αγορά θα είναι περίπου στα €419, αφού η απλή έκδοση του Mi 10 Lite ξεκίνησε να πωλείται στα €350.

OnePlus Nord Android