Σύμφωνα με τις φήμες το Xiaomi Mi 10 θα χάσει 1 σημαντικό πλεονέκτημα…

Ενώ η ανακοίνωση του Xiaomi Mi 10 πλησιάζει όλο και πιο πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά διαρρέουν. Ήδη γνωρίζουμε ότι θα φοράει τον Qualcomm SnapDragon 865, θα έχει παρόμοιο σετ φωτογραφικών φακών με το Xiaomi Mi Note 10, αλλά και οθόνη 90Hz.

Δυστυχώς όμως όλες οι διαρροές μέχρι και σήμερα επιβεβαιώνουν πως θα εξοπλιστεί με μεγάλη μπαταρία 4500mAh. Φυσικά αυτό σε γενικές γραμμές δεν είναι αρνητικό και ούτε μπορεί να θεωρηθεί ως μειονέκτημα για την πλειονότητα. Mε μία πιο προσεκτική ματιά στα κινητά της Xiaomi όμως παρατηρούμε πως σχεδόν όλα έχουν μεγάλη μπαταρία παραπέμποντας σε πιο χοντροκομμένα κινητά.

Η βασική σειρά κινητών Mi της Xiaomi όμως πότε δεν είχε μεγάλη μπαταρία γιατί είχαν ως προτεραιότητα την σχεδίαση και το κράτημα. Το αποτέλεσμα πάντα σε Mi 6, Mi 8 και Mi 9 ήταν ανέκαθεν εξαιρετικά κινητά με καμπύλες και πιο άνετο και ευχάριστο κράτημα με ένα χέρι παρόλο την σχετικά μεγάλη οθόνη.

Αν όμως οι μέχρι τώρα φήμες βγουν πραγματικές η Xiaomi δεν θα έχει να προσφέρει ούτε 1 κινητό το 2020 με πιο προσιτή και “ψαγμένη” σχεδίαση που χρήστες σαν εμένα αναζητούν. Βέβαια ενδέχεται οι φήμες να είναι λάθος και το Mi 10 να κρατήσει την σχεδίαση ως προτεραιότητα και όχι μόνο την αυτονομία.

Xiaomi Mi 9 -|- My Precious!

Παρόλο που είμαι λάτρεις των μικρών κινητών όπως το Xiaomi Mi 9 SE και του Samsung Galaxy S10e, το Xiaomi Mi 9 είναι το μοναδικό κινητό με “μεγάλη οθόνη” που κατάφερε να με κερδίσει. Χάρις στις μεγάλες καμπύλες του στην πλάτη, την λεπτή σχεδίαση και το βάρος του το Mi 9 έγινε πλέον το βασικό μου κινητό.

Ναι, έχω και το OnePlus 7T στα χέρια μου αυτές τις μέρες για δοκιμές και είναι ελάχιστα καλύτερο σε αρκετά σημεία από το Mi 9. Όμως δεν μπορώ να πω ότι με έχει κερδίσει λόγο της σχεδίασης του και όταν τελειώσω με την αξιολόγηση θα γυρίσω πάλι στο Xiaomi Mi 9.

Asus ZenFone 8 Android