Τα δυνατά σημεία του Xiaomi Mi 10 θα είναι κάμερες, και αυτονομία!

Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο έτσι και τώρα πλησιάζει η ανακοίνωση του Xiaomi Mi 10! Ήδη έχουν διαρρεύσει πληροφορίες και γνωρίζουμε κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Όπως όλα δείχνουν θα φοράει τον νέο και ακόμα πιο δυνατό SnapDragon 865 που σε multi-core benchmarks πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής ακόμα και τον A13 bionic της Apple.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες διαρροές το Xiaomi Mi 10 θα έχει παρόμοιο σετ φωτογραφικών φακών όπως το Xiaomi Mi Note 10. Τη διαφορά θα κάνει ο βασικός αισθητήρας 108MP σε συνδυασμό με τον SD865. Αν η Xiaomi καταφέρει να τα παντρέψει όμορφα λογισμικό, οδηγούς (drivers) και αισθητήρες το αποτέλεσμα θα είναι κορυφαίο όπως έγινε και με το Xiaomi Mi 9.

Το επόμενο δυνατό σημείο του Xiaomi Mi 10 θα είναι η διαχείριση της αυτονομίας. Μάλλον η πιο ακριβή έκδοση του Mi 10 θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 50W και θα φορτίζει έως το 100% σε 35 λεπτά. Βελτιωμένη θα είναι και η ασύρματη φόρτιση χωρίς όμως να γνωρίζουμε νούμερα. Βρες εδώ τα καλύτερα κινητά με μεγάλη μπαταρία!

Αν σε ενδιαφέρει η αγορά του στην πιο χαμηλή τιμή της παγκόσμια αγοράς διάβασε τον οδηγό για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο με Priority Direct Mail.

Asus ZenFone 8 Android