Η Μηχανή Σύγκρισης Κινητών του TechValue βρίσκεται στο τελικό στάδιο!

Μόλις εχθές, 26 Ιουλίου 2021 για πρώτη φορά κοινοποιήσαμε δημόσια την ύπαρξη της μηχανής σύγκρισης κινητών και δώσαμε πρόσβαση σε όλους. Μέχρι στιγμής οι μόνοι που γνωρίζουν γι’ αυτήν είναι ουσιαστικά οι αναγνώστες του TechValue αφού μπορεί να φαίνεται να δουλεύει αρκετά ικανοποιητικά, αλλά έχουν μείνει ακόμα κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να τακτοποιήσουμε.

Σύγκριση Κινητών

Αυτό που κάνει ξεχωριστεί την μηχανή σύγκρισης που δημιουργήσαμε είναι το πόσο δυναμική είναι. Όσοι την έχετε δοκιμάσει θα έχετε παρατηρήσει πως ξεχωρίζει θετικά και αρνητικά με κόκκινο χρώμα για τα αρνητικά, πράσινο για θετικά και μπλε για ισοπαλία σε μία σύγκριση 2 συσκευών. Αυτό μπορεί να βοηθήσει ακόμα και τους πιο αρχάριους χρήστες στην επιλογή κινητού.

Δοκίμασε πρώτος την μηχανή σύγκρισης κινητών του TechValue εδώ!

Η δημιουργία της μηχανής ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020 και η υλοποίηση τον χειμώνα του ίδιου έτους. Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να “πετάξουμε” δίπλα δίπλα όλα τα χαρακτηριστικά των κινητών όπως κάνουν ήδη δεκάδες site, αλλά στο TechValue θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι πιο ιδιαίτερο. Μία “σύγκριση” που απλά στοιχίζει τα χαρακτηριστικά διπλά διπλά δεν βοηθάει και ιδιαίτερα, σωστά;

Η σύγκριση του TechValue όχι μόνο μπορεί να συγκρίνει πάνω από 20 σημεία και να σου πει πως ξεχωρίζει ένα smartphone, αλλά τα μετράει και δημιουργεί ένα συνολικό σκορ σαν να ήταν ποδοσφαιρικό αγώνας! Μέχρι τον Σεπτέμβριο που η μηχανή σύγκρισης θα είναι έτοιμη θα μπορεί να συγκρίνει πάνω από 35 σημεία για να γνωρίζεις άμεσα ποια συσκευή είναι καλύτερη, αλλά και αν σου ταιριάζει!

Asus ZenFone 8 Android