Metro 2033: Wars, διαθέσιμο για iOS και Android

Το Metro 2033 και 2034 θεωρούνται από τα κορυφαία post-apocalyptic βιβλία του συγγραφέα Dmitry Glukhovsky όπου μέσα από τις σελίδες των βιβλίων εξιστορείται η προσπάθεια μιας ομάδας να επιβιώσει μέσα στο μετρό της Ρωσίας. Πάνω σ’αυτά τα δύο βιβλία βασίστηκε μία από τις πλέον εξαιρετικές σειρές FPS των τελευταίων ετών, το Metro 2033 και η συνέχεια του, το Metro: Last Light.

Metro 2033: Wars

Metro 2033: Wars

Το Metro 2033: Wars δεν έχει καμία σχέση με τους FPS τίτλους της σειράς που έχουμε δει μέχρι τώρα. Ο νέος τίτλος θα είναι ένα turn-based strategy παιχνίδι με αρκετά στοιχεία RPG. Το σκηνικό δεν αλλάζει, αφού σκόπος σας είναι να επιβιώσετε σ’ένα μετα-αποκαλυπτικό κόσμο. Στο Metro 2033: Wars θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 24 φατριές και είτε θα μπορείτε να έχετε καλές σχέσεις με τις υπόλοιπες φατριές, είτε να εμπλέκεστε σε εχθροπραξίες . Τέλος, μέσω των κτηρίων θα μπορείτε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των πόρων σας, οι οποίοι θα αποτελούν σημαντικό κομμάτι για την επιβίωσή σας.

Την ανάπτυξη του παιχνιδιού ανέλαβε η TapStar Interactive και μπορείτε να το κατεβάσετε από το App Store της Apple για iphone συσκευές και το Google Play για Android smartphone και tablets στην τιμή των €8,99.

Πηγή