Εφαρμογή για δρομολόγια λεωφορείων με στίγμα GPS

Το καλοκαίρι μπορεί να μπήκε και οι διακοπές και τα μπάνια ξεκίνησαν για πολλούς, αλλά όσοι παραμένουν στην Αθήνα, εκτός της ζέστης, έχουν να αντιμετωπίσουν και τις “διακοπές” των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Δεν ενημερώνεται πλέον η εφαρμογή “το επόμενο λεωφορείο”, κατεβάστε την νέα Ελληνική εφαρμογή για να γνωρίζετε έγκαιρα σε πόση ώρα έρχεται το λεωφορείο της επιλογής σας.

Γι’αυτό φρόντισε η εφαρμογή “Το επόμενο λεωφορείο” του melato.org, η οποία σε ενημερώνει τι ώρα ακριβώς (με απόκλιση 1-2 λεπτών) θα έρθει το λεωφορείο, στην στάση όπου βρίσκεσαι εφόσον τα πεδία είναι αυτά που πρέπει.

Στην εφαρμογή μπορείς να βρεις στάσεις, ωράρια, κοντινές στάσεις και γραμμές για όποιο μέσο του Ο.Α.Σ.Α θες. Τα δρομολόγια ενημερώνονται από τον oasa.gr και, αν ενεργοποιείς το GPS καθώς βρίσκεσαι στο λεωφορείο, μπορείς να βλέπεις σε ποια στάση είσαι ή πόσα μέτρα έχεις ακόμα για να φτάσεις. Αν έχεις internet, υπάρχει η επιλογή να δεις τον χάρτη της διαδρομής του λεωφορείου που σε ενδιαφέρει.

Εγώ, προσωπικά, που έχω φάει τα νιάτα μου περιμένοντας τα λεωφορεία, σας λέω πως η εφαρμογή με έχει βοηθήσει! Και αν οι Θεσσαλονικείς νιώθετε παραπεταμένοι, κάνετε λάθος, καθώς η εφαρμογή  Πληροφορίες Ο.Α.Σ.Θ. από τον Stonos φαίνεται πως κάνει ικανοποιητική δουλειά.