Meizu Pro 6 ανακοινώθηκε με οθόνη 5.2″ και Helio-X25

Το Meizu Pro 6 ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2016 με ενδιαφέρουσα χαρακτηριστικά, όπως μας έχει συνηθίσει η Meizu. Φέτος μάλιστα η διαφορά είναι μεγάλη και οθόνη έχει διάμετρο μόλις 5.2″, πολύ λένε ότι εμπνεύστηκε από την apple επειδή φέτος ανακοίνωσε το SE με οθόνη μόλις 4″. Προσωπικά πιστεύω πως τα πιο μεγάλα smartphone της εταιρείας δεν έκαναν τις αναμενόμενες πωλήσεις και είπαν να δοκιμάσουν κάτι πιο λογικό για μέγεθος κινητού.Meizu Pro 6


Meizu Pro 6

Ας μπούμε στο ψητό, έχει ιδανική οθόνη για smartphone με μέγεθος 5.2″ Super AMOLED στα 423ppi με ανάλυση Full HD και με μαζεμένες διαστάσεις. Μετράει μόλις 147.7 x 70.8 x 7.3 χιλιοστά με το πάχος και πλάτος να είναι πραγματικά άψογα, είναι ότι πιο μαζεμένο και φρέσκο μπορούμε να βρούμε αυτή τη στιγμή στις 5.2″. Το ύψος του Meizu pro 6 μας τα χαλάει αρκετά, αφού 147.7 χιλιοστά είναι πολλά, τουλάχιστον το ύψος του δεν θα επηρεάσει αρνητικά την συνολική εμπειρία χρήστη, εκτός από όταν το κοιτάει! Το γυαλί αφής είναι κυρτός στις άκρες και είναι Gorilla Glass 3.

Στο εσωτερικό του νέου Android κινητού υπάρχει ο νέος MediaTek Helio-X25 με 10 πυρήνες, 2 Cortex-A72 χρονισμένοι στα 2.5GHZ, 4 Cortex-A53 χρονισμένοι στα 2.0GHz και άλλοι 4 πάλι Cortex-A53 χρονισμένοι στο 1.4GHz. Τα γραφικά στο Meizu Pro 6 έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο Mali-T880 με 4 πυρήνες. Στο κομμάτι της απόδοσης, δεν νομίζω να υπάρχει χρήστης με παράπονο.Meizu Pro 6

Θα έρχεται με 4GB RAM χωρίς να υπάρχει επιλογή για 3GB και έχει 32GB ή 64GB αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα ένα hot-sell point του Meizu pro 6 που για την ώρα φαίνεται αχρείαστο, εκτός από την ώρα που θα το υποστηρίζει native η Google στο Android, είναι το 3D touch. Φυσικά θα τρέχει Android Marshmallow με Flyme OS 5.6 από πάνω.

Οι φωτογραφικές δυνατότητες του Meizu pro 6 στα χαρτιά τουλάχιστον δεν φαίνονται τόσο δυνατές. Η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 21MP με διάφραγμα F/2.2 και μόνο στη πράξη θα μπορέσουμε να δούμε τι αξίζει. Η μπροστινή selfie έχει 5.0MP αισθητήρα με 1.4μm στοιχεία που σημαίνει πιο καθαρές selfie σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Θα κλείσω με τη μπαταρία η οποία φαίνεται να έχει χωρητικότητα μόλις 2.560mAh, που σίγουρα ο MediaTek Helio-X25 με 10 πυρήνες θα καταπίνει για πλάκα.

Meizu smartphones

πηγή

Asus ZenFone 8 Android