Meizu Note 8 Χαρακτηριστικά – Μπαταρία 3600mAh και μεταλλικό σώμα

Η Meizu για άλλη  μία φορά θα προσπαθήσει να μας αποδείξει πως είναι άξιο ανταγωνιστής της Xiaomi. Αυτή τη φορά θα το κάνει με το Meiuz Note 8 το οποίο θα για την αγορά της Κίνας θα ξεκινάει από μόλις 165€ με τις πωλήσεις να ξεκινάνε πρώτη Νοεμβρίου.

Meizu Note 8 Χαρακτηριστικά

Meizu Note 8 Χαρακτηριστικά

Το Meizu Note 8 φοράει τον SnapDragon 632 που είναι ένα αρκετά ικανό chipset με 4 πυρήνες Cortex-A73 και άλλους 4 Cortex-A53. Η οθόνη του είναι μία “κλασική” 18:9 με διαγώνιο 6.0″, χωρίς notch και με ανάλυση FHD+. Η βασική έκδοση θα έχει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο και θα τρέχει Android Oreo από το εργοστάσιο χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάποια αναβάθμιση κινητού.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Meizu Note 8 βλέπουμε και σχετικά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα 3600mAh. Παρόλο την χαμηλή του τιμή θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως 18W, αλλά δυστυχώς έχει θύρα MicroUSB και όχι Type-C.

Meizu Note 8 Χαρακτηριστικά

Εκτός όμως από την αυτονομία θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει και για τις καλές του φωτογραφικές δυνατότητες. Στη πλάτη του Meizu Note 8 βρίσκονται 2 κάμερες. Η βασική έχει αισθητήρα 12MP f/1.9 και η δεύτερη βοηθητική για το βάθος πεδίου 5MP. Ο βασικός αισθητήρας είναι ο Sony IMX362 ο οποίος διαθέτει και Dual Pixel Auto Focus.

Meizu Note 8 Χαρακτηριστικά

H selfie κάμερα είναι 8MP με διάφραγμα f/2.0 και δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου χωρίς όμως κάποιον 3D αισθητήρα που σημαίνει πως θα είναι για γέλια. Γι αυτό ακριβώς στη πλάτη τοποθετήθηκε και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το μόνο μένει να δούμε είναι αν θα βγει Global Version ή έστω αν θα γίνει διαθέσιμο για αγορά από εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Κίνα!

Asus ZenFone 8 Android