Meizu M6T ανακοινώθηκε με οθόνη 5.7″ 18:9 και αρχική τιμή 110€

Το Meizu M6T είναι το νέο κινητό τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας της Κινέζικης εταιρείας. Το σημείο κλειδί της νέας συσκευής είναι πως θα κοστίζει μόλις 110€ η βασική έκδοση, χωρίς φυσικά να σημαίνει πως είναι ένα καλό TechValue! Γι αυτό ας το δούμε λίγο καλύτερα με μερικά μικρά μειονεκτήματα που θα μπορούσαν να σε αποτρέψουν από την αγορά του:

  • Δεν έχει οθόνη FHD και δεν έχει αναφερθεί ακόμα αν θα είναι IPS, αλλά μάλλον θα είναι.
  • Φοράει τον παλιό MediaTek MT6750
  • Η Meizu δύσκολα δίνει update
Meizu m6t χαρακτηριστικά

Meizu M6T vs Xiaomi Redmi 5?

Όταν αναφέρομαι σε Meizu, Xiaomi και πολλές άλλες μάρκες, εννοείται πως μιλάμε για κατευθείαν αγορά από την Κίνα από τον γνωστό οδηγό αγοράς χωρίς τελωνείο! Ένας από τους πιο σημαντικούς ανταγωνιστές του Meizu M6T, είναι ξεκάθαρα το Xiaomi Redmi 5 (χαρακτηριστικά). Το πιο μεγάλο πλεονέκτημα που έχει φαίνεται να είναι το chipset και με μεγάλη διαφορά, αφού το Redmi 5 φοράει τον αρκετά πιο δυνατό SnapDragon 450.

meizu vs xiaomi

Meizu M6T χαρακτηριστικά

Έχει οθόνη 5.7″ με ανάλυση HD+ 1440 x 720 χωρίς να έχει γίνει γνωστό ακόμα αν έχει κάποια προστασία Gorilla Glass που σημαίνει πως με την πρώτη πτώση από χαμηλό ύψος είναι πιθανό να ραγίσει το γυαλί στην οθόνη.

Φοράει τον MediaTek MT6750 και η βασική έκδοση με τιμή 110€ και 3GB RAM θα κοστίζει 110€. Παρόλο που συνολικά έχει 3 κάμερες, στα χαρτιά φαίνεται να έχει φτωχές φωτογραφικές δυνατότητες.

Meizu m6t χαρακτηριστικά

Η βασική κάμερα στη πλάτη είναι 13MP F/2.2 και η δεύτερη βοηθητική-marketing κάμερα 2MP F/2.4. Κάτω από τη κάμερα ακόμα υπάρχει και αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων ο οποίος υποστηρίζει και gestures.

Για αρχή όπως συνήθως θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κίνα και θα βγαίνει με 3/32, 4/32 και τέλος 4/64GB με κόστος από 110€ έως 150€. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας όπως και πολλά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αν και μάλλον χρησιμοποιήθηκε η σχεδιαστική γραμμή που το Meizu M6s έχει.

από

Asus ZenFone 8 Android