Meizu M6 Χαρακτηριστικά | Ανακοινώθηκε με οθόνη 5.2″ και τιμή 105$

Το Meizu M6 ανακοινώθηκε επίσημα και συνεχίζει την παράδοση της σειρά M, με χαμηλή τιμή και ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η ανακοίνωση είχε προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου, και έτσι έγινε. Το M6 ήρθε ξεκάθαρα για να ανταγωνιστεί τις οικονομικές προτάσεις της Xiaomi στο χρηματικό όριο των 100 ευρώ, για αγορά από Κίνα.

meizu m6 χαρακτηριστικά

Meizu M6 Χαρακτηριστικά

Φοράει τον MediaTek MT6750 που (για την κατηγορία τιμής του) είναι καλή επιλογή και θα έχει 2GB RAM / 16GB ROM για το πιο οικονομικό μοντέλο. Ο επεξεργαστής του έχει 8 πυρήνες χρονισμένους στο 1.5GHz και θα βγαίνει και με 3GB RAM / 32GB, για το πιο ακριβό M6.

Η κύρια κάμερα στην πλάτη είναι 13MP F/2.2 και η μπροστινή 8MP F/2.0. Θα έρχεται με Android Nougat 7.0 out of the box, με Flyme UI στην έκδοση 6.0. Κρίμα πάντως που δεν χρησιμοποιεί stock Android, όπως η Vernee.

meizu m6 χαρακτηριστικά

Κάτω από την οθόνη βρίσκεται ο fingerprint αισθητήρας που, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, μπορεί και ξεκλειδώνει το κινητό σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα. Η αρχική τιμή που ανακοινώθηκε για το πιο οικονομικό Meizu M6 θα είναι μόλις 105$.

Το Meizu M6 θα ξεκινήσει να πωλείται στις 25 Σεπτεμβρίου και θα βγαίνει σε τέσσερα χρώματα: ασημένιο, χρυσό, μαύρο και μπλε. Μέχρι στιγμής, γνωρίζω πως θα είναι διαθέσιμο για την αγορά της Κίνας και σχεδόν βέβαιο πως θα το δούμε στους γνωστούς re-sellers για αγορά από Κίνα.

meizu m6 τιμή

από

Asus ZenFone 8 Android