Meizu M5 Note, με μεγάλη μπαταρία, 3GB RAM και τιμή 130$

Το Meizu M5 Note ανακοινώθηκε επίσημα στις 6 Δεκεμβρίου 2016. Αυτή τη φορά, κατάφερε να συνδυάσει πολλά θετικά χαρακτηριστικά και σαν πρώτη ματιά φαίνεται να είναι ένα δυνατό σύνολο. Ας του ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά, ώστε να αποφασίσεις αν τελικά θα είναι το επόμενο κινητό σου ή όχι.

Το Meizu είναι πλέον παλιά συσκευή, ρίξε μία ματιά στα Καλύτερα Κινητά.

Meizu M5 Note: Η οθόνη έχει διάμετρο 5.5″ Full HD IPS τεχνολογίας LTPS που σημαίνει ότι τα χρώματα θα είναι όμορφα και ξεκούραστα για το μάτι. Στις άκρες, το γυαλί είναι ελαφρώς κυρτό 2.5D που θα βοηθήσει την συνολική εμπειρία χρήστη κατά τον χειρισμό της οθόνης αφής. Παρόλο που η τιμή του ξεκινάει από τα 130$, η οθόνη του φαίνεται να είναι προσεγμένη και δε θα έχετε παράπονο από αυτή.

meizu m5 note

Τρέχει Android Marshmallow 6 και από πάνω το UI της Meizu, το Flyme OS στην έκδοση 6. Στο εσωτερικό του, υπάρχει ο MediaTek Helio P10 με 3GB RAM / 16/32GB ROM και 4GB RAM / 64GB ROM. Ο επεξεργαστής ή – καλύτερα – το chipset δεν είναι και τόσο καινούργιο, αλλά η απόδοσή του δεν θα απογοητεύσει τον μέσο χρήστη.

meizu m5 note

Παρόλη τη μεγάλη του μπαταρία, χωρητικότητας 4000mAh, το πάχος του Meizu M5 Note είναι 8.15 χιλιοστά με βάρος 175 γραμμάρια. Η κύρια κάμερά του έχει αισθητήρα 13MP, με διάφραγμα F/2.2 και η μπροστινή selfie είναι 5MP. Υποστηρίζει 4G δίκτυα και θα βγαίνει σε μπλε, γκρίζο, ασημί και χρυσό χρώμα.

Η τιμή του Meizu M5 Note για την βασική έκδοση με τα 3GB RAM θα ξεκινάει από 130$. Το πιο ακριβό μοντέλο με τα 4GB RAM θα φτάσει έως και τα 220$. Αν το σκέφτεστε, θα προτείνω ανεπιφύλακτα το μοντέλο με τα 3GB RAM και χρήση MicroSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, αν χρειαστεί.

Asus ZenFone 8 Android