Meizu M5 τεχνικά χαρακτηριστικά και προσφορά 144€ από το e-shop

Η οικονομική σειρά της Meizu είναι γνωστή στην Ελληνική αγορά για τα καλά specs που έχει, σε ανταγωνιστικές τιμές, και έτσι θα συνεχίσει. Έτσι λοιπόν, ανακοίνωσε το Meizu M5 κάνοντας ένα μικρό άλμα και προσπερνώντας τελείως το M4. Η οθόνη στο Μ2, αλλά και M3, έχει διάμετρο 5.0″, αλλά το νέο M5 θα κάνει τη διαφορά με οθόνη 5.2″.

Διαβάζοντας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά κανείς δε μένει ασυγκίνητος, ειδικά όταν φτάνει στην τιμή. Ας το βάλουμε όμως στο μικροσκόπιο για να δείτε και εσείς τι τελικά έχει το νέο Meizu M5. Θα κοστίζει μόλις 95€ για αγορά από Κίνα, αλλά με την βοήθεια των re-sellers, όποιος θέλει μπορεί να το έχει.

EDIT 21/01/2018! Πλέον δεν αξίζει πάνω από 100€, αν θέλεις κάτι τόσο οικονομικό καλύτερα να κοιτάξεις τα καλύτερα κινητά έως 100€!

Meizu M5 χαρακτηριστικά


Meizu M5 προσφορά 144€ από το e-shop

5 Φεβρουαρίου 2017 – Αριστειδόπουλος

Μια πρόσφατη κυκλοφορία που έχει έρθει στην Ελλάδα εδώ και καιρό είναι το Meizu M5 αλλά δεν είχε την τιμή που θα θέλαμε. Αυτή τη φορά όμως για μια ολόκληρη βδομάδα είναι σε προσφορά στα 144€ (η προσφορά έχει λήξει). Σίγουρα δεν είναι η τέλεια τιμή και δεν πλησιάζει τόσο τα 95€ που κοστίζει στη Κίνα. Αλλά από τους γνωστούς resellers κοστίζει τουλάχιστον 125€ περίπου. Οπότε τα 144€ και με εγγύηση από το e-shop είναι σίγουρα μια καλή εναλλακτική και χωρίς το ρίσκο του τελωνείου. Η προσφορά αφορούσε το μοντέλο με τα 2GB RAM.Meizu M5 χαρακτηριστικά


Meizu M5 χαρακτηριστικά

31 Οκτωμβρίου 2016

Φοράει τον MediaTek MT6750 όπως ακριβώς και το πιο παλιό M3S. Η μνήμη για το πιο φθηνό Meizu M5 φτάνει τα 2GB RAM / 16GB ROM και το πιο ακριβό τα 3GB RAM / 32GB ROM. Το γυαλί στην όψη του smartphone είναι curved 2.5D, κάτι που δεν βλέπουμε σε κινητά με διψήφια τιμή. Η μπαταρία έχει καλή χωρητικότητα και αγγίζει τα 3.070mAh.

Το home button, όπως μας έχεις συνηθίσει πλέον η συγκεκριμένη εταιρεία, βρίσκεται κάτω από την οθόνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως fingerprint αισθητήρας. Η κύρια κάμερα του Meizu M5 είναι 13MP με phase detection autofocus, ταχύτητα εστίασης 0.2 δευτερόλεπτα και διπλό led flash.

Θα βγαίνει σε 5 διαφορετικά χρώματα: matte μαύρο, πράσινο της μέντας, μπλε, χρυσό της σαμπάνιας και λευκό. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, ανάλογα με το χρώμα το Meizu M5, καθώς έχουν και ξεχωριστές ιδιότητες! Το μαύρο Matte είναι σχεδιασμένο ώστε να μην κάνει εύκολα γρατσουνιές και αποτυπώματα. Το πράσινο της μέντας έχει προστασία UV ώστε να μην ξεφτίσει στο πέρας του χρόνου. Ακόμα, το πίσω καπάκι είναι κατασκευασμένο σε CNC από ανθρακόνημα.

από

Asus ZenFone 8 Android