Meizu M3E με οθόνη 5.5″ και μεταλλικό σασί

Το Meizu M3E ανακοινώθηκε στο προγραμματισμένο event της εταιρείας. Το νέο δημιούργημα της Meizu δεν φαίνεται να ξεχωρίζει για κάτι ιδιαίτερο εκτός από την σχετικά ανταγωνιστική τιμή του. Είναι σχεδόν ίδιο με το M3 Note και δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξής του.

meizu m3e


Meizu M3E ή Meilane E

Στη Κίνα ονομάστηκε Meilane E για να καταφέρει να ξεχωρίσει κάπως από το M3 Note. Το Meizu M3E, λοιπόν, έχει οθόνη 5.5″ με ανάλυση FHD IPS και φοράει τον MediaTek MT6755 ή αλλιώς Helio P10. Έχει 8 πυρήνες Cortex-A53, σε συνδυασμό με 3GB RAM. Το gaming, αλλά και τα γραφικά του UI, έχει αναλάβει ο Mali-T860MP2 (MP2 = 2 πυρήνες).

meizu m3e

Οι διαστάσεις του Meizu M3E είναι μια από τα ίδια, για πολλοστή φορά. Μετράει 153.6 x 75.8 x 7.9 χιλιοστά και είναι ένα κλασικό 5.5″ smartphone. Το home button στη κάτω όψη της συσκευής χρησιμεύει και σαν fingerprint αισθητήρας. Ευτυχώς, το γυαλί αφής, που δεν διευκρινίζεται αν είναι Gorilla Glass, είναι curved 2.5 που σίγουρα βοηθάει στην κακομοιριά του.

Ένα μικρό συν είναι ο αισθητήρας της κάμερας στα 13MP, της Sony. Πιο συγκεκριμένα φοράει τον Sony IMX258 με διάφραγμα f/2.2 και 5MP για την εμπρόσθια selfie κάμερα με f/2.0. Φυσικά, το autofocus και το phase detection δεν απουσιάζουν.

meizu smartphones

Η αυτονομία της συσκευής δεν είναι ικανοποιητική όσο σε άλλα μοντέλα της Meizu και έχει χωρητικότητα 3100mAh. Τουλάχιστον, υπάρχει δυνατότητα mCharge (κάτι σαν quick charge) και η συσκευή φορτίζει πιο γρήγορα. Παρόλο που δεν έχει μεγάλη μπαταρία, είναι βαρύ και ζυγίζει 172 γραμμάρια. Στο βάρος, σίγουρα, βοήθησε και η μεταλλική κατασκευή του.

Στη Κίνα το Meizu M3E θα κοστίζει 195$ όταν κυκλοφορήσει και θα βγαίνει σε ασημένιο, γκρι, χρυσό και rose gold χρώμα.

πηγή

Asus ZenFone 8 Android