Meizu M3 Max, κινητό με μεγάλη οθόνη 6.0″ FullHD και μεγάλη μπαταρία

Η Xiaomi μετά το Mi Max φαίνεται πως έχει σπείρει πανικό! Άλλη μια κατασκευάστρια εταιρεία ανακοίνωσε την δική της εκδοχή ενός τεράστιου smartphone. Πρόκειται για το Meizu M3 Max με τεράστια οθόνη 6.0″ για αυτούς που θέλουν να συνδυάσουν κινητό και tablet, χωρίς να δώσουν πολλά.

Meizu M3 Max

Meizu M3 Max

Το νέο δημιούργημα της Meizu φοράει τον Helio P10 της MediaTek με 8 πυρήνες και GPU Mali-T860. Η 6.0″ οθόνη του Android κινητού έχει ανάλυση Full HD που είναι ικανοποιητική. Αλλά μη σκεφτείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν VR λόγω του μεγάλου μεγέθους του, θα σας απογοητεύσει.

Η μνήμη RAM του Meizu M3 Max είναι 3GB με εσωτερικό χώρο 64GB επεκτάσιμο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.100mAh (fast charge), που σίγουρα για τις 6″ ενός Android κινητού είναι λίγα, έπρεπε να είναι τουλάχιστον 5.000mAh αν ήθελε να ξεχωρίσει λίγο. Το Home κουμπί στη κάτω μεριά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως fingerprint αισθητήρας.

meizu m3 max

Η κάμερα στη πλάτη του Meizu M3 Max είναι 13MP ενώ η μπροστινή στα 5MP. Συνολικά ζυγίζει 189 γραμμάρια, που δεν είναι πολλά και ίσως ένας λόγος είναι η σχετικά μικρή μπαταρία ώστε να διατηρηθεί το βάρος χαμηλά. Μετράει 163.4 x 81.6 x 7.94 χιλιοστά και υποστηρίζει hybrid dual sim.

Θα βγαίνει σε χρυσό-σαμπανί, ασημένιο, γκρι και χρυσό-ροζ για τις πεταλούδες της παρέας. Οι προ-παραγγελίες για το Meizu M3 Max θα ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου όπου θα κοστίζει 255$. Σίγουρα, τσιμπημένη τιμή αλλά θα πέσει σύντομα όπως γίνεται με τα Κινέζικα κινητά.

meizu m3 max
Asus ZenFone 8 Android