Meizu 16s | Με SnapDragon 855, 48MP Sony κάμερα και αρχική 425€!

Η Meizu ανακοίνωσε επίσημα το νέο της κινητό ναυαρχίδα που για άλλη μια φορά “συγκινεί” με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Το πρόβλημα όμως με τα κινητά της Meizu είναι πως σπάνια είναι διαθέσιμα σε εμάς στις τιμές που πρέπει για αγορά από εξωτερικό. Το νέο τερατάκι είναι το Meizu 16s, έχει ενδιαφέρουσα σχεδίαση και δυνατά χαρακτηριστικά, ας το γνωρίσουμε!

meizu 16s ανακοίνωση

Meizu 16s

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 6.2″, είναι ανάλυσης FHD+ και τεχνολογίας Super AMOLED και φυσικά υποστηρίζει αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη. Το screen to body ratio αγγίζει το εντυπωσιακό νούμερο 91.53% και μάλιστα χωρίς notch.

Στο εσωτερικό του Meizu 16s υπάρχει ότι πιο δυνατό. Δηλαδή ο SnapDragon 855 με 6 ή 8GB RAM. Ο εσωτερικός χώρος ξεκινάει από τα 128GB και φτάνει έως και τα 256.

Meizu 16s ανακοίνωση και τιμή

Μπαταρία και φόρτιση

Η μπαταρία του Meizu 16s είναι μεγάλη με χωρητικότητα 3600mAh και έρχεται με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης έως και 24W με τον mcharger. Η Meizu υποστηρίζει πως το νέο τους κινητό αντέχει με μία φόρτιση 6 ώρες gaming και μέχρι και 14 ώρες streamig video. Εντυπωσιακό για ένα κινητό με πάχος μόλις 7,6χιλ και τόσο μαζεμένα bezel, αλλά είναι κάτι που θα πρέπει να δούμε και στη πράξη.

Έχει την πιο ξεκούραστη οθόνη;

Η Meizu υποστηρίζει πως συνεργάστηκε με τη Samsung ώστε η AMOLED οθόνη του κινητού να είναι πιο φιλική στο ανθρώπινο μάτι. Το αποτέλεσμα είναι 33% μείωση της μπλε υπεριώδης ακτινοβολίας. Τέλος, υποστηρίζει και DC dimming ώστε όταν η φωτεινότητα είναι χαμηλή να μην ενοχλείτε το ανθρώπινο μάτι από το flickering, ακόμα και ας μην είναι ορατό.

meizu 16s τιμή

Ήχος & Κάμερες

Το Meizu 16s προσφέρει stereo ηχεία για τα οποία είναι δύσκολο να έχουμε εικόνα από τα “χαρτιά”. Η selfie κάμερα μπροστά έχει αισθητήρα 20MP και υποστηρίζει HDR+ για πιο αποτελεσματικά πορτραίτα.

Στην πλάτη του Meizu 16s υπάρχουν 2 κάμερες. Η βασική έχει αισθητήρα 48MP με f/1.7 OIS που υποστηρίζει Quad Bayer και ο δεύτερος φακός στην πλάτη είναι 20MP f/2.6 ευρυγώνιος.

meizu 16s τιμή

SoftWare & Extra

Αυτονόητο σχεδόν πως έρχεται με Android Pie, αλλά και το skin της Meizu, το FlymeOS στην έκδοση 7.3 το οποίο διαφημίζεται για διάφορα καλούδια που προσφέρει τα οποία δεν είναι και τίποτα καινούργιο γενικά.

Υποστηρίζει dual frequency GPS, αλλά και NFC. Για τους gamers η meizu στο 16s προσφέρει το νέο Hyper Gaming Mode όπως το αποκαλεί. Προσφέρει πιο ομαλά γραφικά, αλλά και πιο έξυπνη διαχείριση ενέργειας για πιο αποτελεσματικό έλεγχο της θερμοκρασίας. Παρόλο όμως που δεν πρόκειται για “gaming” κινητό υποστηρίζει μέχρι mEngine 3.0 για να δονείται η συσκευή κατά το gaming!

Meizu 16s Τιμή

Το Meizu 16s θα βγαίνει σε Carbon Black, άσπρο πέρλα και μπλε. Η τιμή για το βασικό μοντέλο με τα 6GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου θα ξεκινάει περίπου από 425€. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η τιμή του για αγορά από εξωτερικό από τον δημοφιλή οδηγό!

Asus ZenFone 8 Android