Της MediaTek το πρώτο ChipSet στα 3nm από γραμμή της TSMC

Η MediaTek ανακοίνωσε την ανάπτυξη του πρώτου της chipset στα 3nm, βασισμένο στην τεχνολογία διεργασίας 3nm της TSMC. Αυτό το νέο chipset πρόκειται να κάνει το εμπορικό του ντεμπούτο το δεύτερο τρίμηνο του 2024 ως μέλος της ναυαρχίδας της σειράς Dimensity.

Όπως λένε τα χαρτιά μέχρι στιγμής, η τεχνολογία διεργασίας 3nm της TSMC προσφέρει 18% ταχύτερες επιδόσεις με την ίδια κατανάλωση ενέργειας. Παρέχει επίσης μείωση της ισχύος κατά 32% στην ίδια ταχύτητα, με εντυπωσιακή αύξηση της λογικής πυκνότητας κατά 60%.

mediatek 3nm

Αυτό το chipset 3nm από τη MediaTek θα είναι διαθέσιμο για smartphones, tablets, έξυπνα αυτοκίνητα και άλλες συσκευές από το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Η εταιρεία είναι πεπεισμένη ότι αυτό το νέο chipset θα προσφέρει στους χρήστες βελτιωμένη απόδοση και ενεργειακή αποδοτικότητα.


Το περιμένουμε όπως εξάλλου και τις αντίστοιχες προτάσεις από τον ανταγωνισμό. Μην ξεχνάς πως μόνο εδώ μπορείς να βρεις την πιο αξιόπιστη λίστα με τα καλύτερα κινητά και πως μπορείς να επικοινωνείς με τις βλάβες ΟΤΕ Δωρεάν!

Huawei Mate 40