Διαρροή αποκαλύπτει τις κάμερες των Mate P50 και P50 Pro, μόνο το Pro θα φοράει την καλύτερη

Μπορεί η Huawei να μην ανήκει στις αγαπημένες μας εταιρίες για πολλούς ρεαλιστικούς λόγους, όμως η αλήθεια είναι πως οι συσκευές τις ενδιαφέρουν αρκετό κόσμο. Σίγουρα η προσοχή των περισσοτέρων συγκεντρώνουν οι συσκευές της σειράς Mate.

Mate P50, P5 Pro κάμερες

Ενώ όλα έδειχναν πως φέτος ίσως και να μην είχαμε ναυαρχίδα από την Huawei, τελικά όλα φαίνεται πως θα συνεχίσουν όπως στο παρελθόν. Τα Mate P50 και P50 Pro μάλλον υπάρχουν και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες γι’ αυτά. Αυτές προέρχονται από το Twitter, με έναν leaker να παρουσιάζει τα στοιχεία των αισθητήρων κάμερας των συσκευών.

Το P50 θα έρθει με τους αισθητήρες IMX707 και IMX600 ενώ θα φέρει και έναν τηλεφακό 3X. Αντίθετα, η το Huawei Mate P50 Pro θα έχει τον IMX800, καθώς και τον ευρυγώνιο αισθητήρα OV64A, ο οποίος έχει μέγεθος 64MP. Τέλος, αυτό θα έχει και έναν τηλεφακό με 5x οπτικό ζουμ.

Εκτός από τις παραπάνω φήμες, υπάρχει και μία δεύτερη, με κάποια render της συσκευής. Σε αυτά, το Mate 50 Pro φαίνεται να έχει μία δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος του, ακολουθώντας τα χνάρια του Mi 11 Ultra. Παράλληλα, πηγές αναφέρουν πως η Huawei έχει επαναφέρει τις σχέσεις της με την Qualcomm κάτι που σημαίνει πως ίσως δούμε επεξεργαστή Snapdragon στην σειρά Mate.

Asus ZenFone 8 Android