Marvel vs. Capcom: Infinite, η μάχη που θα αφήσει ιστορία έρχεται το 2017

Η συνεργασία ανάμεσα σε Marvel και Capcom έχει γράψει την δική της ιστορία στον χώρο των fighting games. Ο πρώτος τίτλος Marvel vs Capcom κυκλοφόρησε το μακρινό 1996 και ανήκε στη κατηγορία των Crossover. Tο gameplay του ήταν βασισμένο στους μηχανισμούς του Street Fighter II. Περιλαμβάνει ένα πλούσιο roster από τους διασημότερους ήρωες της Marvel και της Capcom. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό που είχε το παιχνίδι ήταν ότι, η εμφάνιση των ηρώων της Marvel αντιστοιχούσε με την εμφάνιση που είχαν ανά εποχή. Η τελευταία συνάντηση έγινε το 2011 μέσα από το, Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds. Φήμες θέλουν o επιτυχημένος 2D fighting τίτλος να επιστρέφει το 2017 με το Marvel vs. Capcom 4.

Marvel vs. Capcom: Infinite

 


Marvel vs. Capcom: Infinite, η μάχη που θα αφήσει ιστορία έρχεται το 2017

11 Δεκεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Μετά από 5 χρόνια, έχοντας αφήσει ένα κενό και τους φίλους της σειράς με παράπονο, η ανακοίνωση ήρθε τελικά. Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για ανακοίνωση που θα έρχονταν στα πλαίσια του PSX 2016. Όντως ο τίτλος παρουσιάστηκε, στο μόνο που δεν έπεσαν μέσα ήταν σχετικά με το όνομα του παιχνιδιού.

Το νέο Marvel vs. Capcom έρχεται με τον τίτλο Infinite, με την αποκάλυψη να γίνεται μέσα από το πρώτο trailer. Πήραμε επίσης μια πρώτη γεύση όσον αφορά το κομμάτι του gameplay. Από τα πρώτα πλάνα βλέπουμε ήρωες της Marvel και Capcom να είναι έτοιμοι να δείξουν τις ικανότητες τους.

Στο στο πρώτο gameplay του Marvel vs. Capcom: Infinite βλέπουμε τον Ryu και Mega Man X να βρίσκονται αντιμέτωποι με τους Iron Man και Captain Marvel. Από τις πρώτες εντυπώσεις, το gameplay φαίνεται λιγότερο χαοτικό σε σύγκριση με τον προηγούμενο τίτλο.

Κατά τα την διάρκεια του Capcom Cup 2016, μάθαμε περισσότερα πράγματα γύρω από το νέο τίτλο. Στο πρώτο trailer παρουσιάστηκαν κάποιοι από τους χαρακτήρες που θα δούμε. Το παρόν στο νέο τίτλο θα δώσουν επίσης οι Captain America και Morrigan. Όσον αφορά τη μάχη, θα έχουμε και την βοήθεια ενός ακόμα ήρωα.

Τα θετικά δεν σταματούν εδώ. Όπως ανακοίνωσε η Capcom, το Ultimate Marvel vs. Capcom 3 βρίσκεται ήδη στο PS4, με όλα τα DLCs και βελτιωμένα γραφικά με ανάλυση στα 1080p και 60fps. Tον Μάρτιο θα κυκλοφορήσει για Xbox One και PC.

Πηγή


Marvel vs. Capcom 4, φήμες για επιστροφή με νέο τίτλο

Marvel vs. Capcom 4, φήμες για επιστροφή με νέο τίτλο

29 Νοεμβρίου 2016 – Μάνος Μαριδάκης

Οι φήμες για την επικείμενη επιστροφή μετά από αρκετά χρόνια το τελευταίο διάστημα, ακούγονται όλο και πιο έντονα. Αρκετές πηγές κάνουν λόγο για πιθανή ανακοίνωσή στα πλαίσια του PlayStation Experience 2016. Το Polygon, με δικές του πληροφορίες αναφέρει πως οι ήρωες που θα βρίσκονται στο roster του νέου τίτλου, θα είναι βασισμένοι στο κινηματογραφικό σύμπαν.

Αν οι πληροφορίες ισχύουν, ήρωες που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη θα κάνουν την εμφάνιση τους. Όπως για παράδειγμα, Iron Man, Captain America, Thor, Hulk, Ant-Man, οι Guardians of the Galaxy και Doctor Strange. Φυσικά δε θα λείπουν βασικοί πρωταγωνιστές που έχουν δώσει το παρόν και σε παλαιότερους τίτλους της σειράς όπως, Wolverine, Magneto, Storm και Doctor Doom.

Η σειρά Marvel vs. Capcom παραμένει αρκετά δημοφιλής στους φίλους των fighting games, αν και δεν υπάρχει νέος τίτλος τα τελευταία χρόνια. Δίνει πάντα το παρόν στην Evo, στην ετήσια συνάντηση των φίλων των fighting games. Αν ισχύουν οι φήμες, τότε οι fans θα έχουν ένα καλό λόγο να πανηγυρίσουν μια μεγάλη επιστροφή μετά από χρόνια.

Για τους ψιθύρους που ακούγονται το τελευταίο διάστημα απάντησε και ο αντιπρόεδρος της Marvel Games, Jay Ong. Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν ξεκάθαρη οπότε το τοπίο παραμένει θολό. “Ξέρουμε την αγάπη του κοινού για τα Marvel vs. Capcom παιχνίδια και σίγουρα θέλουμε να τους βλέπουμε χαρούμενους. Όμως για την ώρα, δεν μπορούμε να πούμε κάτι επίσημα για αυτό το θέμα.”

Επίσης, ούτε η Capcom θέλησε να δώσει μια απάντηση. Η εταιρία δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν επρόκειτο να προχωρήσει σε οποιοδήποτε σχολιασμό σχετικά με τις φήμες. Υπομονή μέχρι το PlayStation Experience 2016. Ίσως εκεί οι υποψίες γύρω από την ανάπτυξη του Marvel vs. Capcom 4 να επιβεβαιωθούν.

Πηγή

Marvel vs. Capcom: Infinite

Marvel vs. Capcom: Infinite