Man O’ War: Corsair, νέος τίτλος βασισμένος στο σύμπαν του Warhammer

Από τότε που η Games Workshop απελευθέρωσε τα δικαιώματα του Warhammer, μικρά ή μεγάλα studios δοκιμάζουν τις δυνατότητες τους πάνω στο franchise. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι τίτλοι βασίζονται στο σύμπαν του Warhammer. Ο τίτλος μας μεταφέρει στον fantasy κόσμο του επιτυχημένου επιτραπέζιου και μας ταξιδεύει σε θάλασσες και ναυμαχίες μέσα από το Man O’ War: Corsair.

Man O' War: Corsair

Man O’ War: Corsair

Το developer studio, Evil Twin Artworks, έχει εργαστεί πάνω στο τίτλο ένα χρόνο και θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο. Η Evil Twin έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer με gameplay περιεχόμενο από τις ναυμαχίες, αλλά και τους μηχανισμούς γύρω από το gameplay μάχης. Η έκδοση 1.0 που θα γίνει διαθέσιμη, θα προσφέρει πολλές μάχες και μάχες με Orcs.

Man O' War: Corsair

Σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο του παιχνιδιού, θα έχουμε να κάνουμε με μία εκστρατεία ανοιχτού κόσμου. Θα μπορούμε να κάνουμε ανεξάρτητες εκστρατείες και λεηλασίες. Το παιχνίδι είναι προσαρμοσμένο για μάχες με πλοία, ενώ οι παίχτες θα έχουν στην διάθεση τους 34 διαφορετικά τύπου πλοία.

Όπως δήλωσε η εταιρία, πέρα από την ενημέρωση 1.0, θα υπάρξουν και άλλες ενημερώσεις στο μέλλον. Οι ενημερώσεις αυτές θα προσφέρουν επιπλέον υλικό. Παραδείγματος χάρη θα φέρουν μαζί τους και άλλες μονάδες όπως Chaos, Imperial και Bretonnian. Το Man O’ War : Corsair θα κυκλοφορήσει για PC μέσω Steam στις 19 Απριλίου.