Ξεκινήσαμε τα live unboxing video τεχνολογίας!

Πάντα ήθελα να κάνω live unboxing, αλλά πάντα είχα ένα τεχνικό πρόβλημα και ένα ψυχολογικό! Το τεχνικό είναι πως μέχρι και πρόσφατα δεν είχα το κατάλληλο εξοπλισμό για video σε εσωτερικό χώρο, γι αυτό και όλα μου τα video review αν έχετε παρατηρήσει είναι σε εξωτερικούς χώρους. Ο ψυχολογικός λόγος είναι πως ποτέ δεν κρατιόμουν και “έσφαζα” τα πακέτα επιτόπου! Προφανώς και αυτό δεν έχει αλλάξει, αλλά τώρα θα μπορώ να ανοίγω τα πακέτα στη κάμερα, αφού πλέον έχω τη δυνατότητα!

Η αρχή έγινε με 2 ιδιαίτερα αντικείμενα, τα USB θερμαινόμενα γάντια, αλλά και key caps (κουμπιά) για μηχανικό πληκτρολόγιο. Link των προϊόντων υπάρχουν στην περιγραφή του video στο YouTube για πιο πολλές λεπτομέρειες.

USB θερμαινόμενα γάντια για τα χέρια

Τα συγκεκριμένα είπα να τα δοκιμάσω γιατί είναι πολύ φθηνά και γιατί επίσης τα χρειάζομαι. Όταν έχει κρύο δεν μπορώ εύκολα να δουλέψω στον υπολογιστή και να γράψω. Η ποιότητα τους είναι αρκετά καλή και μου φαίνονται σαν να είναι βαμβακερά. Η πλάκα βρίσκεται στην πάνω μεριά οπότε είναι σαν να μην υπάρχει και δεν εμποδίζει καμία κίνηση των χεριών. Τα καλώδια μόνο είναι λίγο ενοχλητικά η αλήθεια είναι.

usb gloves γάντια θερμαινόμενα

Στρογγυλά κουμπιά key caps για μηχανικό πληκτρολόγιο

Τα συγκεκριμένα κουμπιά τα πήρα για να πειραματιστώ με το μηχανικό μου πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι γνώστης μηχανικών, αλλά ούτε και gamer. Έχω ένα μηχανικό 60% μιας και είμαι “μινιμαλιστικός τύπος” και το πήρα απλώς για να γράφω με μεγαλύτερη ακρίβεια και άνεση. Τα κουμπιά τα πήρα για να αλλάξω λίγο την εμφάνιση του πληκτρολογίου μιας και περνάω πολλές ώρες μαζί του.

Εκτός από την εμφάνιση όμως, που πλέον μοιάζει σαν γραφομηχανή και είναι πραγματικά πολύ ωραία έχει βελτιωθεί και η αίσθηση των κουμπιών. Τα κουμπιά που είχε το πληκτρολόγιο ακούμπαγαν στη πλάκα του πληκτρολογίου, ενώ τα νέα κουμπιά έχουν ελαφρώς πιο μεγάλο λαιμό και στη βύθιση δεν ακουμπάνε τη πλακά, απλώς τερματίζουν το διακόπτη.

μηχανικό πληκτρολόγιο σε στυλ γραφομηχανής

Asus ZenFone 8 Android