LG X Style, είναι ακόμα ένα entry-level smartphone;

Ναι, το LG X Style είναι ακόμα ένα entry-level που προσπαθεί να ακουμπήσει την mid-range smartphone κατηγορία, φαίνεται να είναι ίδιο με το K8 τόσο εμφανισιακά όσο και εσωτερικά. Ανακοινώθηκε τον Μάιο μαζί με το X Power και δεν μπορώ πω ότι έχει κάτι το ενδιαφέρον πάνω του, εκτός και αν έρθει με τιμή 90€.

LG smartphones


Έχει οθόνη 5″ με ανάλυση HD και, ευτυχώς για την LG, είναι IPS στα 294ppi. Το LG X Style φοράει το πλέον παλιό SnapDragon 410 με 4 πυρήνες, που δεν κάνει για βαριές εφαρμογές και βαριά παιχνίδια. Η μνήμη RAM ανέρχεται στο 1.5GB  γιατί, αν έβαζαν 2GB, θα του κόστιζε έξτρα 0.5$ και η εταιρεία θα φαλίριζε…

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ανέρχεται στα 16GB με δυνατότητα επέκτασης MicroSD. Η μπαταρία απογοητευτικά μικρή, με χωρητικότητα 2.100mAh. Η κύρια κάμερα του X Style αποτελείται από αισθητήρα 8MP και η εμπρόσθια από 5MP.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το LG X Style θα έρθει τον Ιούλιο στα 160€, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά. Πάντως, σε αυτή τη τιμή, πραγματικά δεν έχει καμία ελπίδα και δεν αξίζει ούτε καν να το σκέφτεστε. Τουλάχιστον φοράει Android Marshmallow 6.0!

LG X Style

από | πηγή

Asus ZenFone 8 Android