Αποκαλύφθηκε η εμφάνιση και το chipset του LG Velvet

Πριν λίγες ημέρες, είχε γίνει γνωστό πως η LG ετοιμάζεται δυναμικά για την επιστροφή της στην αγορά των smartphones. Τότε είχε παρουσιαστεί η σχεδιαστική γραμμή των νέων της συσκευών και τώρα, λίγες ημέρες μετά έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την πρώτη της συσκευή. Ο λόγος για το LG Velvet, μία ολοκαίνουρια συσκευή που σηματοδοτεί την νέα αρχή της εταιρίας.

Η νέα αυτή συσκευή βασίζεται πάνω στην σχεδιαστική γραμμή που είχαμε δει. Απλός σχεδιασμός, με στρογγυλεμένες γωνίες και κυρτότητα σε όλες σχεδόν τις πλευρές. Στο πίσω μέρος βρίσκονται οι τρεις αισθητήρες τις κάμερας, χωρίς να περιέχονται σε ένα πλαίσιο. Λίγο πιο κάτω, εντοπίζεται το φλας της συσκευής, αλλά και το logo της κορεατικής εταιρίας. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως το LG Velvet θα είναι θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 765G της Qualcomm.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιοποίησε η κορεατική εταιρία, η συσκευή θα γίνει διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, πράσινο, μαύρο, άσπρο και σε ένα ιδιαίτερο πορτοκαλί-ροζ χρώμα με πέρλες. Τέλος, με μία γρήγορη ματιά στο μπροστινό τμήμα της συσκευής, φαίνεται πως η οθόνη θα διαθέτει notch που θα φιλοξενεί την selfie κάμερα. Για την ώρα δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τη νέα συσκευή της LG, που σηματοδοτεί μία νέα αρχή για αυτή.

OnePlus Nord Android