LG V30 vs επαγγελματική κάμερα 8K RED αξίας 50.000 ευρώ

Ένας επαγγελματίας φωτογράφος συγκινήθηκε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που προσφέρει στις κάμερες το LG V30 και αποφάσισε να το συγκρίνει με μια από τις πιο ακριβές κάμερες στο κόσμο. Την 8K RED, μια επαγγελματική κάμερα για λίγους με κόστος 50.000 ευρώ.

Για είναι λίγο πιο δίκαιη η σύγκριση είχε τοποθετήσει το κινητό πάνω στη κάμερα ώστε να τραβάνε ακριβώς τα ίδια πλάνα. Για την πραγματοποίηση του συγκριτικού, χρησιμοποίησε drone αλλά και ένα οικονομικό gimbal για κάποια πιο “πρόχειρα” πλάνα με το LG V30.

lg v30 καμερα

Προφανώς και από τις οθόνες μας δεν μπορούμε να δούμε τις μικρές λεπτομέρειες που έχει τραβήξει η κάθε κάμερα. Είναι όμως αξιοθαύμαστο τι πλάνα μπορούμε να τραβήξουμε με ένα κινητό και κάποιες βασικές γνώσεις πάνω σε αυτές.

Βέβαια κατά τη διάρκεια του video, ο δημιουργός του video αναφέρει πως στα πλάνα που πήρε με το LG V30 έχει διορθώσει τα χρώματα με λογισμικό. Το LG V30 μη ξεχνάμε πως είναι το μοναδικό κινητό που προσφέρει τόσες πολλές χειροκίνητες ρυθμίσεις για λήψη video. Βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά του LG V30 εδώ.

Asus ZenFone 8 Android