LG V20: Πιθανή η μη κυκλοφορία του στην Ευρώπη

Δυσάρεστα νέα για όσους περιμένατε το ολοκαίνουργιο LG V20 στα μέρη μας καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να μην έρθει στην Ευρώπη επίσημα.

lg v20 1


LG V20 – Καθυστερημένη κυκλοφορία ίσως;

Οι τελευταίες επίσημες πληροφορίες θέλουν την συσκευή να μην κυκλοφορεί καθόλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ φήμες και από το Βέλγιο κάνουν λόγο για μη κυκλοφορία του LG V20 στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως η LG επέλεξε το Βερολίνο και την IFA 2016 για να παρουσιάσει την συσκευή ενώ έχει στα σχέδιά της να μην κυκλοφορήσει το LG V20 στην Ευρώπη.

Η μόνη περίπτωση στην οποία μπορούμε να ελπίζουμε είναι αυτή της καθυστερημένης κυκλοφορίας. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και πέρσι με το LG V10. Αν και δεν πιστεύουμε και πάρα πολύ στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Η μη κυκλοφορία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι επιβεβαιωμένη άρα δεν θα μας εξέπληττε να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο και για την ηπειρωτική Ευρώπη.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά για το LG V20 και γιατί μας στεναχωρεί το γεγονός ότι μάλλον δεν θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.


LG V20 – Επίσημο το νέο phablet με τις εξαιρετικές mutimedia δυνατότητες

Η σειρά V για την LG στοχεύει ξεκάθαρα στην high-end κατηγορία. Εκεί που διαφέρει όμως από τη σειρά G είναι οι multimedia δυνατότητες για τις οποίες το ολοκαίνουργιο LG V20 ξεχωρίζει, όπως δηλαδή και το V10. Τα μοναδικά χαρακτηριστικά όπως η δεύτερη οθόνη, η διπλή κάμερα και η ανθεκτική κατασκευή συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά προσφέρονται και πολλές βελτιώσεις φέτος.

lg v20 2

LG V20 – Multimedia δυνατότητες

Θα ξεκινήσω με την δευτερεύουσα οθόνη η οποία παραμένει στην κορυφή και είναι αρκετά βελτιωμένη. Αρχικά, μπορείτε πλέον να χωρέσετε περισσότερο κείμενο σε αυτή ενώ και η φωτεινότητα είναι διπλάσια σχεδόν από πέρσι. Η διπλή κάμερα έχει μεταφερθεί πλέον στη πίσω πλευρά, όπως ακριβώς και στο LG G5. Το setup είναι ίδιο με το G5, η κύρια κάμερα είναι ανάλυσης 16MP ενώ η δευτερεύουσα είναι 135 μοίρες wide-angle και προσφέρει λήψεις στα 8MP. Η selfie κάμερα είναι μονή αλλά η LG  κατάφερε να κάνει τον αισθητήρα να τραβά και “κανονικές” και ευρυγώνιες φωτογραφίες, με την ανάλυση να είναι στα 5MP.

Και στο κομμάτι του ήχου όμως το LG V20 θα σας καλύψει απόλυτα. Η LG φρόντισε να εξοπλίσει το νέο της phablet με τέσσερα DAC! Τα τέσσερα τσιπ ήχου εξασφαλίζουν στο LG V20 πολύ καθαρό ήχο, ενώ θα προσφέρονται στους χρήστες και πάρα πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης της αναπαραγωγής. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής αλλά και καταγραφής ήχου χωρίς απώλειες, ακόμα και σε πολύ θορυβώδη περιβάλλοντα. Στο κομμάτι του ήχου μάλιστα η LG έχει συνεργαστεί με την πολύ γνωστή Bang & Olufsen και σε πολλές αγορές το V20 θα κυκλοφορήσει με B&O ακουστικά στη συσκευασία.

LG V20 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

lg v20 3

Όπως είπαμε και στην εισαγωγή το LG V20 πρόκειται για ναυαρχίδα και αυτό αντικατοπτρίζεται στα χαρακτηριστικά του. Επεξεργαστής είναι ο Snapdragon 820 που συνοδεύεται από 4GB RAM. Η κύρια οθόνη είναι ίδιου μεγέθους και ανάλυσης με πέρσι, δηλαδή 5,7″ QHD. Η εσωτερική μνήμη θα είναι 32 ή 64GB και θα υπάρχει φυσικά η δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD. Μικρή βελτίωση γνώρισε και η μπαταρία, αφού φτάνει πλέον τα 32οοmAh και υποστηρίζεται επίσης και η τεχνολογία QuickCharge 3.0 της Qualcomm. Τέλος, μην ξεχνάτε πως το LG V20 είναι η πρώτη συσκευή παγκοσμίως που θα κυκλοφορήσει με Android 7.0 Nougat out-of-the-box.

LG V20 – Κατασκευή

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του LG V1o ήταν η πολύ στιβαρή κατασκευή. Παρότι τα υλικά κατασκευής άλλαξαν σε σχέση με πέρσι, και έχουμε πλέον μία πλήρως μεταλλική συσκευή, το V20 διατηρεί τα ίδια επίπεδα αντοχής με τον προκάτοχό του λόγω του πολύ ανθεκτικού κράματος αλουμινίου που χρησιμοποιεί η LG.

Το πείραμα του modular design ευτυχώς δεν πέρασε και στο V20, όμως το μέταλλο δεν σημαίνει αυτομάτως και ενσωματωμένη μπαταρία. Το πίσω καπάκι θα είναι αφαιρούμενο και έτσι θα έχετε εύκολη πρόσβαση στην μπαταρία όσο και στην υποδοχή για επέκταση της εσωτερικής μνήμης.Το LG V20 θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα, Titan, Pink και Silver. Η κυκλοφορία του τοποθετείται εντός του τρίτου τριμήνου του έτους. Αυτή τη στιγμή όμως δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία ενώ δεν γνωρίζουμε επίσης και την αρχική τιμή της συσκευής.

Sony