Το LG G6 εξελίσσεται στο πιο αξιόλογο flagship κινητό για το 2017

Δυστυχώς η αγορά LG κινητού στην Ελληνική αγορά είναι σαν λαχείο. Αυτό γιατί τα κινητά της LG έχουν πιο μεγάλο failure rate από άλλες εταιρείες όπως Sony και Motorola ή ακόμα και Xiaomi! Πέρα όμως από το κακό failure rate, στην Ελλάδα το service της LG δεν είναι καθόλου καλό. Τα παράπονα από χρήστες είναι εκατοντάδες, και στις πιο πολλές των περιπτώσεων έχουν δίκιο. H αγορά LG κινητού είναι δηλαδή σαν αγορά κινητού από τη Κίνα, “σχεδόν” χωρίς εγγύηση.

Θέλω να πιστεύω όμως πως με το LG G6 θα αλλάξουν τα πράγματα και η εταιρεία επιτέλους θα βάλει μυαλό. Ήδη το G6 έχει καταφέρει να αποσπάσει άπειρα θετικά σχόλια και το κινητό όντως αξίζει. Η οθόνη του σε συνδυασμό με τις τέλειες διαστάσεις του είναι ο λόγος που το αγαπήσαμε. Αλλά ο κυριότερος λόγος που το έχουμε συμπαθήσει ακόμα πιο πολύ είναι η τιμή που τελικά διαμορφώνεται στην παγκόσμια αγορά!

LG G6

Η τιμή στην Αμερική ξεκινάει από μόλις 500$ για την αγορά του υπέροχου LG G6 και αυτομάτως το κάνει το πιο ανταγωνιστικό κινητό ναυαρχίδα. Όταν έρθει Ελλάδα η τιμή θα είναι σίγουρα απλησίαστη αλλά όπως έγινε και σε άλλες χώρες θα πέσει πολύ γρήγορα. Μέχρι στιγμής πάντως το LG G6 δεν έχει αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και η LG φαίνεται να κάνει αργά και σταθερά βήματα ώστε να καταφέρει να επανέλθει ξανά.

Όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, Hands-On video αλλά και φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω link.

[button-red url=”https://techvalue.gr/lg-g6-smartphone-16159/” target=”_blank” position=”center”]LG G6[/button-red]

 

Asus ZenFone 8 Android