Το LG G6 πολύ κοντά στη τελική αναβάθμιση σε Android Oreo!

Το LG G6 ανακοινώθηκε στις αρχές του 2017 και δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει τους καταναλωτές κυρίως γιατί φοράει μια γενιά πιο παλιό chipset από τους ανταγωνιστές του. Όμως, είναι αξιόλογο κινητό σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή με δυνατότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει τα γνωστά boot loops και φαίνεται πως θα γίνουν παρελθόν μια για πάντα αν συνεχίσει έτσι.

Χαρακτηριστικά LG G6

lg g6 oreo update

Στο θέμα μας όμως που είναι το LG G6 Oreo update! Κάποιος beta tester, ανέβασε σε forum 3 screenshot με το LG G6 να τρέχει Android 8.0.0 beta. Μην ξεχνάμε πως για το [tooltip content=” LG V30 Χαρακτηριστικά” gravity=”n” fade=”0″] LG V30[/tooltip] έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμεται η αναβάθμιση σε Oreo. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, αλλά είναι προφανές πως η στιγμή πλησιάζει.

Ο συγκεκριμένος beta tester που ανέβασε τις εικόνες είναι απλός χρήστης, που αυτό σημαίνει πως η σταθερή ROM είναι σχεδόν έτοιμη και η LG περιμένει feedback από απλούς χρήστες. Όσοι έχετε LG G6 να περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες την αναβάθμιση!

lg g6 android oreo update

από

 

Αφήστε μια απάντηση

Τα email δεν δημοσιεύονται. Ανορθόγραφα σχόλια, με κεφαλαία ή εκτός θέματος διαγράφονται.

4 Σχόλια

  1. Καλησπέρα και καλή χρονιά!!Όπως ήδη θα έχεις καταλάβει είμαι λίγο:P αναποφάσιστος όταν είναι να αγοράσω κάποια συσκευή!Εν τέλει κατέληξα στο Meizu M6 Note.Το βρήκα από σκρουτζομάγαζο(my gad.gr) σε αρκετά καλή τιμή.
    Θα έχω κάποιο πρόβλημα πιστευεις με τ συγκεκριμένο κατάστημα??Σ ευχαριστώ και πάλι!!

    1. Καλησπέρα και καλή χρονιά! Το Meizu M6 Note μια χαρά κινητό είναι και αυτό. Όσο για το mygad αν κρίνω από τις αξιολογήσεις του στο skroutz καλύτερα να μην το επιλέξεις.

    2. Αλήθεια?Δεν έχω δει κάτι..Το θέμα είναι πάντως ότι και στο σκρουτζ και στο best price μόνο το my gad το έχει….:/ Αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου εξηγήσεις τι προβλήματα προέκυψαν στους προηγούμενους που προμηθεύτηκαν απο το συγκεκριμενο κατάστημα?

    3. Μπορείς να μου προτείνεις εσύ κάποιον άλλο πιο ασφαλή τρόπο να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό?Αν γνωρίζεις πες μου , γιατί με ενδιαφέρει πολύ!Το θεωρώ ίσως το καλύτερο middle range smartphone 2017!!