Η αναβάθμιση σε Android Nougat 7.0 για το LG G4 ξεκίνησε!

Κατά 99%, η τελευταία αναβάθμιση λογισμικού για το LG G4 μόλις ξεκίνησε. Το LG G4 αρχικά κυκλοφόρησε με Lollipop, στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε Marshmallow και τώρα ήρθε η ώρα για Nougat. Αρκετά ικανοποιητική η υποστήριξη από θέμα αναβαθμίσεων της LG, αφού μη ξεχνάμε πως ακριβώς το ίδιο υποστηρίζει τα κινητά της και η Google. Στο θέμα μας όμως, LG G4 Nougat!

Η αναβάθμιση μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει για τη Κορέα, αλλά τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να κάνετε flash με τα εργαλεία της LG την αναβάθμιση σε Android Nougat. Το αρχείο, όπως κάνει εδώ και χρόνια η LG, είναι σε μορφή KDZ και αν δε γνωρίζετε πώς να περάσετε τη νέα ROM μπορείτε να ψάξετε online για οδηγίες.

LG G4 Nougat

Η αναβάθμιση λογισμικού θα αλλάξει την έκδοση σε Android 7.0, αλλά και θα ανανεώσει το Android Security Patch σε αυτό του τρέχοντος μήνα! Δηλαδή σε 1 Ιουλίου 2017, με Build Number NRD90U. Διαβάστε προσεκτικά για το αν η αναβάθμιση σε Nougat αφορά και το δικό σας LG G4, γιατί δεν είναι όλα τα μοντέλα ίδια. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το video με την επίσημη αναβάθμιση.

Βρείτε όλα τα LG G4 χαρακτηριστικά, η τιμή του έχει πέσει αρκετά και αξίζει να το σκεφτείτε.

LG G4 nougat


Η αναβάθμιση σε Marshmallow για το LG G4 ξεκίνησε

28 Νοεμβρίου 2015 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Το μόνο σίγουρο είναι πως η LG δε κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή της αφού πριν περίπου ενάμιση μήνα είχε δημοσίευση πως σε μια βδομάδα το LG G4 θα πάρει την αναβάθμιση σε Android Marshmallow. Η αναβάθμιση όμως πλέον ξεκίνησε και ήδη πολλοί χρήστες G4 στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν marshmallow 6.0!

Ακόμα, υπάρχουν και ελάχιστες αναφορές και από Έλληνες χρήστες πως έχουν πάρει την αναβάθμιση στο LG G4 σε Android Marshmallow 6.0. Τέλος υπάρχει και μια αναφορά πως η αναβάθμιση έχει εμφανιστεί και κατά τη διάρκεια του download εμφανίζει σφάλμα. Αν έχετε κάνει το update αφήστε ένα σχόλιο και πείτε μας τη γνώμη σας θετικά και αρνητικά.

LG G4 Nougat


LG G4 αναβάθμιση σε Marshmallow σύντομα

15 Οκτωβρίου 2015 – Μάνος Αριστειδόπουλος

Όπως και πέρσι με το LG G3 έτσι και φέτος η ναυαρχίδα της LG, το LG G4, θα είναι η πρώτη μη Nexus συσκευή που θα ξεκινήσει να λαμβάνει αναβάθμιση αλλά αυτή τη φορά σε Android 6.0 Marshmallow.

LG G4 αναβαθμισηΚαι όπως έγινε και πέρσι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει από την Πολωνία. Όσοι λοιπόν είστε στην Πολωνία ή έχετε στην κατοχή σας συσκευή από την Πολωνική αγορά τότε θα πρέπει να γνωρίζετε πως η αναβάθμιση θα αρχίσει να αποστέλλεται στα LG G4 σε μία εβδομάδα από τώρα.

Η ταχύτητα είναι σίγουρα πολύ ικανοποιητική, αλλά πέρσι πολλοί ήταν οι χρήστες που δεν ήταν ικανοποιημένη με την τελική έκδοση της Lollipop που δόθηκε και περίμεναν καιρό για διορθώσεις από την LG. Ελπίζουμε φέτος το LG G4 να λάβει μία σταθερή χωρίς προβλήματα έκδοση του Android Marshmallow.

Η αναβάθμιση φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά όπως τα App Permisions και τη λειτουργία Doze, αλλά θα συνοδεύεται κλασικά από το LG UX στο οποίο λίγα πράγματα έχουν αλλάξει. Οπότε αν θέλετε να θυμηθείτε αναλυτικά πως μοιάζει το custom UI του LG G4, διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό μας review για αυτό.

Asus ZenFone 8 Android